| 267646 a întrebat:

Buna!
Vreau si eu statusuri pentru hi5, ...ma puteti ajuta?!?

Răspuns Câştigător
| geoanarandi a răspuns:

Contacteaza-mi staffu~ce-o fi in mintea ta, mata' sh a lu tactu' cand u te plictisesti si-o arzi ca retardatu pe mine ma plictisesti taci dracul taci dracul

Taci. e un kuv potrivith pentru uh…pai d cand vb uh de mine? inkidetssi gura.stapanejtetzy ura…folosejtetzy gura doar atunci cand sugi po0la…
\
1. Ma joc cu mintea ta…Azi u esti prada mea…Eu sunt stapana ta, Mereu va fi asa…Doar 2 vorbe si un sarut, Te ametzesc, te lasa mut…Ma joc mereu, fac ce vreau eu, Asea va fi mereu…""
Iubeste`o, nu`mi pasa.Pastreaz`o de tot. iar pe mine.Priveste`ma si LINGE-TE PE BOT.laughing"

1. Ce sE aScuNdE iN mN nImEnI nu sTiE…iN nIkIuN cAz uHhappy…pOtH sa fIu dUrA s`Au sa iNdUr…sa tAk s`aW sa iNjuR…sa tE sCuIp s`Au sa tE fAc sa tE sCuIpI sInGur
Imi place vrajeala ta, dar sa nu intelegi gresit, Daca ti’am zambit nu inseamna ca m’ai prostit!"
Complimentele tale nu ma ridica! criticile nu ma coboara! sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu! nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot! sunt ceea ce sunt! iar daca nu`ti convine nu ma plang

"Ai pierdut un diamant.in timp ce erai preOcupat` sa colectSionezi pietricele.:X"

dragoste e o sageata ce iti lasa rani de foc sufera cel ce iubeste cel iubit isi bate joc…

te iubesc drt mult si uh nu stii dar te iubesc si te voi iubi mereu dar mai mult il iubesc pe fratele tau

" Ma dor ochii pentru ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea! "

Vezi tu…. nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor…. mie insa imi vine sa mor… "

Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta…. dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa… "

A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!

Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit…

Sick of crying, tired of trying, yes i’m smiling but inside i’m dieing…

As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…
"Nu ma atinge.♥♥♥ Nu plange. Si stii ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea te maturizezi prea greu.♥♥♥ Crezi ca's ma'ta sa te iert mereu?`~oh go on; x"♥♥♥"

As vrea sa fiu un cub de gheata, sa alunec pe pieptul tau, in jos… si sa ajung la, la, la, la, la naiba ca ma topesc…

Vremea trece, vremea fuge, cine nu are ce roade SUGEEEEEE

Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii. tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotu’

Prea tarziu pentru regrete…pentru lacrimi …Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!

Sunt inofensivă, dar gândul meu e criminal

Viciul dăunează doar dacă nu iţi face plăcere

Sunt foarte sexy. ma scoti la un Pepsi?

Bai baieti ca sa fiti ca mine nu puteti, asa ca mai incolo ca sunteti niste boschetzi!

Ai fost alaturi de mine cand m`am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am busit masina. Mai plimbate`te! Imi porti ghinion!

Sa curga Jack cu Red Bull panã dimineata… imi bag ****-n ea de viatzã

Adevarul n-are pret, de-aia n-ai de-ales si-mi vinzi minciuni

Beau bere… sã-l fac sprit pe Jack Daniels

1. ca u vrea o zi, ca mine vrea o viata, eu sunt printesa lui, iar u ramai o zdreanta
2. dragul meu iubit negru si parlit si la cur vopsit iti trimith din departare un sicriu si o lumanare si in semn ca te iubesck mormantarea tio platesc
3. cel ce poate zambi cand lucrurile merg foarte prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina
uiTa`te atent … nu insistent …priveste dAr nu aTinge …tE pot respinge! viseaza …doreste! Dar In realitate Nu Ma Poti AtIngE

caprita si. a cumparat si ea casa noua. a moderniza.to. si. a pus termopane, gresie... la un moment dat le spune iezilor: eu am plecat la piata. cand e sa vin sa deschideti usa numai cand auziti sug lapte. in fine pleca capra. si lupul ascuns deoparte afla parola. si bate la usa. iezi: parola. Lupul: sug lapte. dar Iezii: sugi **** ca mi-am pus vizorlaughinglaughinglaughingbig grin

merit funda?

5 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Sigur, scurt si la obiect :
"Nu am status" laughing

| deeapa a răspuns:

Te uiti la ea chiar daca e expirata insa eu in schimb nici nu am data
ai crezut ca o vei distruge uite-o dupa putin timp zambeste si e dulce...
du-te tare vino lent pentru mine n-ai talent du-te lent vino tare pentru mine n-ai valoare
si mai cauta pe net ca o sa gasesti
fundita?

| Anesiss a răspuns:

Iata nu este un citat, un aforism sau o maxima.Viata trebuie traita, pretuita si valorificata zi de zi. Randurile de mai jos iti pot oferi cateva indrumari si sugestii in acest sens...

"Viseaza ca si cum ai trai etern, traieste ca si cum ai muri maine."
James Dean

"Viata inseamna a te vindeca si innoi in fiecare zi, a te regasi si recuceri."
H.Fr. Amiel

"Doamne, daruieste-mi seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile ce stau in puterea mea, si intelepciunea de a face diferenta dintre ele."
Reinhold Niebuhr

"Viata este un spital in care fiecare bolnav este posedat de dorinta de a-si schimba patul."
Charles Baudelaire

"Viata il iubeste pe cel care o traieste."
Maya Angelou

"Viata este o comedie pentru omul de spirit, o tragedie pentru omul de suflet."
J. Swift

"Cea mai buna zi din viata ta este aceea in care decizi ca viata ta iti apartine tie. Fara scuze si pretexte. Fara cineva pe care sa te poti sprijini, baza sau pe care sa-l poti acuza. Darul este al tau - este o uimitoare calatorie - si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti.Aceasta este ziua in care viata incepe cu adevarat."
Bob Moawad

"Nu adasta in trecut, nu visa catre viitor, concentreaza-ti minte spre clipa prezenta."
Buddha

"Viata nu inseamna a pastra in mana cartile bune, ci a le juca bine pe cele care le ai."
Josh Billings

"Mergi plin de incredere in directia visurilor tale.Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o."
Henry David Thoreau

"Oceanul vietii a aparut din necunoscut; nu se afla om care sa fi desfacut margaritarul unde este inchisa aceasta mare taina; fiecare si-a dat cu parerea, in functie de ce anume urmarea dincolo de cele spuse, dar despre ce este viata cu adevarat nimeni nu a stiut sa arate nimic."
Omar Khayam

"Viata este plina de frumusete.Fii atent la ea.Fii atent la bazaitoarea albina, la micutul copil, la fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul.Traieste-ti viata la intregul tau potential si lupta pentru visurile tale."
Ashley Smith

"Viata este un pod.Traverseaza acest pod, dar nu-ti ridica o casa pe el."
Annonim

"Viata este o parere."
Democrit

"Ai auzit vorbindu-se despre un dusman mai scump decat viata?"
Abushokur Balkhi

"Viata este un capriciu al catorva miliarde de celule ce iti apartin o vreme."
Anonim

"Viata este o flacara ce se stinge intotdeuna, dar care recapata o scanteiere ori de cate ori se naste un copil."
George Bernard Shaw

"Viata reala este, pentru cei mai mult dintre oameni, un compromis perpetuu intre ideal si posibil; lumea ratiunii pure nu accepta insa nici un compromis, nici o limitare practica, nici o bariera in fata activitatii creatoare."
Bertrand Russell

"Ce este viata? Este scanteierea unui licurici in noapte.E aburul respiratiei unui bizon in vreme de iarna.Este mica umbra ce alearga in iarba si se pierde odata cu asfintitul."
Zicala al indienilor "Picior de cioara"

"A trai inseamna a te transforma."
Anatole France

"O viata marcata de greseli nu este doar mai onorabila, ci si mult mai folositoare decat una in care nu ai facut nimic."
George Bernard Shaw

"Orice interes aratat fata de boala si moarte nu este decat o expresie a interesului pentru viata. "
Thomas Mann

"Daca vrei sa ai o viata mai lunga, nu aduce suparare inimilor caci, intotdeuna, cel ce sacaie mai putin are parte de viata mai indelungata."
Naser Khosrou

"Viata este un sir de variatii pe o tema data."
Schopenhauer

"Viata... este un fulger pe fundalul eternitatii."
G.M. Zamfirescu

"Secretul vietii consta in onestitate si o abordare cinstita.Daca te poti preface ca ai aceste calitati, ai reusit."
Groucho Marx

"Sau poate viata noastra nu-i
Decat un vis desert si sui,
Prin care cerul, pus pe glume,
Isi bate joc de asta lume?"
A.S. Puskin

"Nimanui nu i s-a dat viata de doua ori."
Farrokhi

"Atunci cand te uiti inapoi la drumul tau prin viata, poti descoperi ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea strabatute de faptele facute in spiritul dragostei."
Henry Drummond

"Viata este ceva ce trebuie incercat de catre oricine macar o data."
Anonim

"Viata este o cetate fara ziduri."
Epicur

"Viata este facuta pentru a fi traita. Daca trebuie sa te intretii, ai face bine sa gasesti o cale in viata ce promite a fi interesanta, si nu sa stai degeaba minunandu-te de tine insuti."
Katharine Hepburn

"Viata este alcatuita din mici placeri. Fericirea este alcatuita din mici succese. Cele mari apar foarte rar. Daca nu aduni aceste micile succese, cele mari ajung sa nu mai insemne nimic."
Norman Lear

"Viata nu ne daruieste vreo placere mai mare decat aceea de a trece peste dificultati, a urca de pe o treapta a succesului pe o alta, a ne crea noi dorinte si a le vedea implinite."
Samuel Johnson

"Fara jertfe, fara eforturi, fara renuntari, nu poti trai pe lume.Viata nu este o gradina in care sa creasca numai flori."
I.A. Goncearov

"Viata este doar un abur al sangelui, o respiratie din aer."
Marcus Aurelius

"Viata nu poate exista in societate decat prin intermediul unor concesii reciproce."
Samuel Johnson

"Nimic pe lume nu este mai scump precum viata. Moartea cea rea, in ochii vietii, este un ghimpe ingrozitor de ascutit."
Tuti-Name

"Cel mai mare premiu posibil oferit de viata este sansa de a munci din greu la un lucru ce merita a fi facut."
Theodore Roosevelt

"Viata este scurta, de aceea este si scumpa.Pretul vietii a aparut de la putinatatea ei."
Nezami

"Viata are un aspect amuzant : daca refuzi sa accepti orice cu exceptia a ceea ce este mai bun, adeseori te alegi cu ceea ce iti doresti."
William Somerset Maugham

"Viata... e o gluma fara nici un haz."
M.J. Lermontov

"Despre viata nu se poate scrie decat cu un toc inmuiat in lacrimi."
Emil Cioran

"Suntem aici pentru a adauga ce putem vietii, si nu pentru a lua tot ce putem din viata."
William Osler

"Deschide-ti ochii, priveste inlauntrul tau. Esti satisfacut de viata pe care o traiesti?"
Bob Marley

"Viata nu consta doar din respiratie; ea nu ste nimic pentru cel care este rob."
Cicero

"Cel mai importante lucruri in viata sunt sa ai ce manca, ce bea si pe cineva care sa te iubeasca."
Brenda Ueland

"Cheia vietii fericite este in mainile celui caruia ii sunt date cinci lucruri : sanatate, aparare, indestulare, un prieten credincios si pace."
Giami

"Omul descopera, mai devreme sau mai tarziu, ca el este gradinarul sef al sufletului sau, regizorul vietii sale."
James Allen

"Un om care indrazneste sa risipeasca chiar si o ora din timpul sau nu a descoperit inca valoarea vietii."
Charles Darwin

"Cu mine se petrece ceva. O viata de om. "
Marin Sorescu

| Anoo a răspuns:

BITCH, eşti atât de falsă că Barbie a început să fie geloasăăă laughing.
În clipa în care te gândeşti că o să pierzi ceva, brusc acel "ceva" devine cel mai important lucru din viaţa ta! :-xx
Mai ţii minte când visam şi desenam "I Love You" pe trotuar?
În viaţă trebuie să închizi unele uşi, pentru că îţi dai seama că ele nu duc nicăieri!
Zâmbesc mereu, glumesc mereu dar ce e în sufletul meu doar eu ştiu...
BITCH please. I'm fabulos :X.
Inima ta nu mai este deschisă pentru mine... Aşa ca trebuie să plec. Te-am iubit atât de mult!
Tot ce-i frumos durează al dracu de puţin! love struck
Nu îmi vorbeşti? Nici eu. Trăiască orgoliul :*.
Iubeşte+mă când merit cel mai puţin.Atunci am cea mai mare nevoie.:X
Distanţa e ca să-ţi fie dor. Nu ca să înşeli.winking
Dacă nu o să mă suni, am să înţeleg. Daca nu o să mă cauţi, am să înţeleg. Dacă o să te uit...ai să întelegi :*
Uneori îţi pare rău pentru cuvintele scumpe spuse unor oameni ieftini.
Atunci când îţi pasă cu adevărat de cineva, îţi vei face timp pentru acea persoană,fară scuze, fară reproşuri si mai ales fară promisiuni încălcate love struck
Ce frumos e când celălant îţi face pe plac cu ceva fară ca tu să i-o ceri!
Nu vreau să mă ascund după o mascăăăă. Încă te iubesccc şi încă îmi pasă...
Când p fată plânge din cauza unui băiat, înseamnă că acesta i-a rănit sentimentele. Când un băiat plânge din cauza unei fete, înseamnă că o iubeşte cu adevărat love struck
De ce sa ma schimb? Dar ce sunt eu mă? SEMAFOR!?
Nu corpul, figura şi aspectul, ci respectul, onestitatea, încrederea şi loialitatea sunt baza într-o relaţie!

Întrebări similare