Pai acum depinde si ce culoare de par ai tu pentru ca nu o sa-ti iasa niciodata culoarea de pe cutie, daca esti saten inchis nevopsit ca mine iti trebuie un blond mediu cu subtonuri calde ca sa-ti iasa asa, regula de baza fiind sa alegi o culoare cu cel putin 2 nuante mai deschis decat ce vrei tu sa-ti iasa(in cazul asta saten deschis/aramiu). Daca esti deja saten deschis, poti pune un nuantator ca sa obtii culoarea aia.
Eu iti recomand l'oreal sau Garnier, sunt mai blande cu parul tau, sau poti folosi fara amoniac gen Revlon care nu-ti strica parul(nuanta blond mediu, ca sa-ti iasa exact culoarea aia).
Ms:*
Da,de fapt culoarea Belindei este un saten deschis, daca iti iei blond mediu o sa mearga, dar depinde si de cum cedeaza parul tau la vopsea.Eu iti spun din experienta, asa mi-a iesit mie prima data.
Mi se prinde orice culoare
Posibil,dar depinde de fiecare persoana, de ex o fata avea parul saten inchis ca al meu si-a luat aceeasi vopsea(aceeasi nuanta)ca mine, numai ca ei i-a iesit blond inchis spre mediu si mie saten deschis spre roscat asta inseamna ca eu am pigmentul mai puternic decat ea.
DaciaRomania întreabă: