Fa-ti masca de fata din castravete,morocov ras sau lapte [ de baut, iti curata tenul si-i da un aspect sanatos si fin ]
Ca si creme :
-dove, crema de galbenele, nivea
-gel de curatare clearasil, zinerit [ etse pentru cosuri si imperfectiuni]
-sapala-te cu protex/dove/nivea pe fata si cu apa calduta in fiecare dimineata pentru a scapa de punctele negre [ daca ai ] si pentru dezinfectarea porilor
Spala-te cu Dove cred ca este cel mai bun sapun pentru fata.Si uite niste masti pe care le poti face acasa: Bate un albus de ou pana se face spuma si dupa adauga faina de grau si da-te pe fata.Las-o sa actioneze si dupa ce simti ca sa intarit spala-te pe fata cu apa sau daca ai apa minerala e si mai bine! Sau alta piseaza o aspirina si pune-o in miere de albine si da'te pe fata iar dupa te speli cu sapun! O alta crema care am auzit ca e buna o gasesti la farmacii si se numeste Pasta Petrini se foloseste pentru bebelusi pentru a avea pielea catifelata dar cica are efecte bune!
Eu pentru ten curat folosesc produse din gama bioderma sebium sau mai folosesc un creion de la avene cleanance. Sunt foarte bune
Buna eu am un ten putin rosu din cauza soarelui si am semne dupa urma cosurilor.ce imi puteti recomanda pentu a avea din nou tenul curat.
anonim_4396 întreabă: