Da eu l`am folosit.si era o reteta in care scria ca trebuiesa dai pe tot parul`.si sa masezi.deci iti dai seama cum se facea parul` cu ulei de ricin.era unsuros si dupa 15 minute era tare cand clateam spalam cu sampon abia reuseam sa-l scot din cap si`mi mai si cadea o gramada de fire din cauza lui(tin sa mentionez ca eu nu am probleme cu caderea parului).dar eu iti recomand o masca de la kallos cu placenta e foarta buna si stimuleaza cresterea paului. sper ca te-am ajutat.papa
Pai eu l.am folosit si iti sugerez sa nu ti.l iei ca nu ii bu...mie mi.a stricat parul si a trebuit sa ma tund
Eu l-am folosit pentru par, gene, sprincene... dar sfatul meu e sa te folosesti cu ulei de brusture pentru cresterea parului... Eu chiar acum mi-am facut o masca din ulei de brusture. Sper ca te-am ajutat
L-am incercat si eu pentru gene,dar nu am tinut mult tratamentul(nu prea am rabdare cu asemenea tratamente,intrucat pentru gene trebuie aplicat in fiecare seara),dar, cu toate astea, s-au vazut primele rezultate intr-un timp scurt.Folosit intr-o perioada mai indelungata, cu siguranta ar da rezultate foarte bune.
Mama mea l-a folosit dar nu i-a crescut parul a citit pe net ca uleiul de ricin este bun pentru caderea parului si a ajutat-o putin.P{entru cresterea parului nu cred ca este foarte bun dar poti incerca.Ps: mama mea nu isi dadea chiar mereu o dat ala vreo saptamana cred. funda?
Eu l-am folosit la un moment dat si e foarte bun. Dar trebuie sa ai rabdare. Adica rezultate reale se vad dupa cam 6 luni de folosire, in ritm de o zi da, o zi nu. Daca sari peste folosiri ca ti-e lene, rezultatele pot lipsi.
Salut! Eu l-am folosit si iti pot spune ca da rezultate.Il folosesc de mica si mi-a fost de mare ajutor.Inainte nu aveam un par asa frumos.Mama este cea care mi l-a cumparat,si folosind-ul inainte de fiecare baie,a inceput sa-mi creasca parul mai repede, sa-l am mai frumos, mai bogat si mai stralucitor. Sper ca te-am ajutat!
Eu l-am folosit, si mi-a crescut parul mai lung si mai des.Dar asta nu inseamna ca iti creste peste noapte.Eu l-am folosit toata vara adica trei luni.Numai sa fii atenta cum il folosesti,te dai seara cu el si a doua zi te speli.S-ar putea sa te alegi si cu matreata, mie mi sa ingrasat parul in perioada aceea, de eceea trebuie sa te speli foarte bine pe cap.
Buna. Am incercat, functioneaza. Depinde oricum si de organismul si tipul tau de par, la mine la facut mai puternic, mai mult volum, si chiar a crescut mai repede.
Eu foloseam 2 galbenusuri, si vreo 2-3 linguri de ulei de ricin. Pe parul ud, imi dadeam cu putina apa, cat sa fie umed, apoi puneam masca pe cap. Stateam o ora cu ea.
La problema cu cat sa pui, etc, depinde si de lungimea parului tau.
Ai grija sa clatesti foarte, foarte, foarte bine!
Bafta! :* p
Si el l-am folosit pe mine nu prea m-a ajutat ...nu e bun...o amica de-a mea la folosit si acum poarta peruca pentru ca nu mai are par