| Babyyy a întrebat:

Buna` love struck

As vrea sa ma vopsesc brunetha`love struck. Sunt saten deschisa si nu stiu daca ar trebui sa ma vopsesc, mamei mele ii este frica ca nu o sa ma mai primeasca la scoala :-s

Dar aproape toatele fetele din scoala sunt vopsitebatting eyelashes

Voi ce credeti, ar trebui sa ma vopsesc?

Ps. Sunt in clasa 7 happy

12 răspunsuri:
| innalovefun a răspuns:

Nu cred ca ar trebui. iti vei strica parul.credema nu merita doar pentru ca este o moda la scoala

| Roxana_2583 a răspuns:

Inceraca sa fii porintre acele fete care sunt naturale. putine fete mai sunt naturale, daca vrei sa te vopsesti nu negru, nu te inchide ca iese fff greu, fa ti niste suvite blonde discrete.nu exagera acu caci esti mica.lasa vopsitu, o sa ai timp si pentru asta.fi tu naturata nu te lua dupa toate fetele, fa ca tine nu ca ce fac ele

| Ics a răspuns:

Io Cred Ca Nu Are Treaba Asta Cu "Nu te lasa sa intri in scoala" Asigura. te ca. ti sta bine mai intai, sa nu faci o greseala.
Si eu as vrea sa ma vopsesc dar mama imi zice cu totul altceva, ca imi distrug parul. si de asta mi. e frica. multa bafta. FundA?

| Yryna14 a răspuns:

Pai, daca fetele din clasa ta sunt vopsite si nu le-au facut nimic directorul si profesorii, fa-o si tuhappykiss

| Mentaaaaa a răspuns:

Nu! Clar nu. Adica nu stiu in ce fel de scoala esti dar sa iti strici parul de la varsta asta cu vopsea?

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Gandeste-te ca daca te vopesti trebuie sa ai mare grija de parul tau...
Riscul de a avea fire albe mai devreme, de a-ti cadea parul...Colega mea, care are parul in suvite din clasa 4-a, are un par de matura dupa parerea mea.Suvite peste suvite, o mie de culori in capu ei...
Chiar daca nu-ti dai de la radacina, tot afecteaza.Si nu, nu te da afara, dar poti primi mustrare scrisa, sau sanctiunehappy
Eu cred ca mai poti astepta, in fond...nu esti asa de mare pentru a incepe cu vopsitul parului.

| εїз a răspuns:

Dacă aproape toate fetele au făcut asta, ce, tu eşti mai proastă ca ele? Fă-o şi tu fato, să fi în pas cu moda.

| Shery a răspuns:

Esti mica! Sa stii ca in general, culoarea care ti se potriveste cel mai bine este cea pe care o ai deja, pentru ca se asorteaza cu sprancenele, cu ochii, cu tenul. Da bine per ansamblu.
Mai asteapta putin, esti mica. Eu mi-am facut suvite blonde de-abia acum vreo 3 luni prima data si am aproape 20 de ani. Si la inceput parul mi se facuse foarte aspru, parca era ars... Acum deja m-am plictisit de ele si regret...

| Andreea_5313 a răspuns:

Ale, sigur o sa-ti stea bine dar iti distrugi parul de la varsta asta.Sa te vopsesti trebuie numai atunci cand iti apar fire albe.
E alegerea ta!
Succes!

| ruxi a răspuns:

Poti sa te vopsesti, normal, nu cred ca o sa iti zica ceva cineva despre par dk aproape toate fetele sunt vopsite, dar mai tarziu parul tau va avea de superit, nu o sa mai ai decat 2 fire in caphappy

| AndyNyappy5 a răspuns:

Eu sunt in clasa a 9a si de 2 ani ma vopsesc la modu` ca imi fac suvite. am avut acum 2 veri suvite rosii si acum am blonde. NU te vopsii bruneta. in primul rand, satenul deschis e superb, eu il ador, desi am parul castaniu. in plus, se vede oribil cand iti creste parul si se vede acea diferenta, stiu de la colega mea de banca... dar ea se vopseste acum mai mereu. pe langa asta, greu scapi de negrul ala.sad oricum, brunetul inaspreste trasaturile, pentru clasa a 7a mi se pare cam aiurea... faza cu toate fetele din scoala e mai bine sa fii tu aia speciala. gandeste-te bine daca se merita sa strici culoarea asta frumoasa. daca totusi nu renunti la idee, ia-ti nuantatorhappy vezi si cum iti sta, nu-ti strici nici culoarea parului, daca nu-ti place trece dupa 8-10 spalari.happy

| CHIsU a răspuns:

Mai asteapta si apoi...la liceu