| adelina899 a întrebat:

Buna love struck. Ma cam chinuit de ceva timp cu punctele negre am incercat sa mi le scot singura si m.am ales cu niste bube frustrated...am auzit de Skinoren si zineryt si as vrea sa ma duc sa imi cumpar dar inainte spuneti.mi care este mai bun si care este pentru acnee pentru cosuri nu am nevoie big grin Fundita >big grin

9 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Eu am Clean&Clear, special pentru puncte negre :)

http://farmacie.allshops.ro/......00+ml.html
Asa arata. Poti sa ceri la farmacie :)

| adelina899 explică (pentru MissxD):

Eu am o crema tot de la Clean&Clear pentru puncte negre si mi se pare ca nu are nici un afect sad

| Elvina a răspuns:

Acnee sau cosuri tot aia e. Eu am incercat cu zineryt si nu prea a mers. Poti sa te duci la un salon de cosmetica sa-ti faci niste tratamente. Poate te ajuta. Oricum de cosuri nu scapi usor. Atat timp cat esti la pubertate, tot vei avea de furca cu ele. Bafta!

| adelina899 explică (pentru Elvina):

Daca ma duc la un dermatolog si mi le scoate o fi bine :-s sau apar mai multe straight face?

| Elvina a răspuns (pentru adelina899):

Cred ca e bine si la dermatolog. Nu-ti apar mai multe. Dar tot iti vor aparea. Asa e la pubertate> cosuri si puncte negre.

| motherfuckerstyle a răspuns:

Pai ambele sunt bune pentru cosuri si acnee dar daca tu vrei sa scapi de punctele negre nu te ajuta cu nimic.

| Farmec a răspuns:

Referitor la punctele negre, este important sa te demachiezi zilnic ( dimineata si seara), indiferent daca te machiezi in ziua respectiva sau nu. Concret, trebuie sa te demachiezi pana cand discul demachiant ramane curat.Pentru a trata cosurile iti recomandam sa folosesti produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee.Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special conceputa pentru tenul cu imperfectiuni, este primul pas catre o piele sanatoasa si un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneica demonstrata clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapa de acnee in doar 4 saptamani. Urmand acest link 9http://farmec.ro/produse/ten/fluid-antiseptic-purificator-95.html) vei gasi si o schema de tratament care te va ajuta la rutina zilnica de ingrijire.

| Gheorge1833424 a răspuns:

Zinerytul nu e bun de nimic.Am avut si eu dar m-am enervat si l-am aruncat la cosul de gunoi.Skinorenul,nu e spectaculos asa cum am auzit.In fiecare seara ma dau cu Brevoxyl si sa stii ca-si cam face efectul.