| prettyselena11 a întrebat:

Buna:Xvreau si eu niste idei cum sa ma imbrac pentru scoalabig grin

Răspuns Câştigător
| LauraEU a răspuns:

1) Niste blugi cu o bluza simpla cu o vestuta, o esarfa, niste cizmulite si o geaca simpla (asta nu prea conteaza).

2)O preche de blugi cu o bluza putin mai lunga niste ghetute( cizmulite) cu un palton.

3) Daca iti place sa porti rochii poti sa iti iei niste ciorapi mai grosi negri, gri sau maro cu o rochie cam pana la genunchi sau mai sus si cu niste cizmulite (ghtetute) sau niste bascheti din piele si cu o geaca din piele sau palton.

4) Niste pantaloni (blugi sau orice) cu o bluza alba si un sacou peste si cu ceva ghete.

5)Niste colanti negri (nu foarte subtiri) cu un maieu alb care sa-ti vina lungut si cu o bluza stramta dar putin larguta la gat si vezi tu ce geaca si papuci iti iei.

6) Niste pantaloni largi cu niste ghetute (asa se poarta toamna :* ) si o bluza tot larguta cu un palton dar nu foarte lung big grin

7) Niste blugi cu o bluza simpla si o esarfawinking

8)Niste pantaloni stramti cu o curea si o bluza alba cu un pulover (gros) mai lung happy

9) Niste blugi cu o camasa o esarfa o geaca si niste tenesi (inalti)

10) Niste ciorapi cu o fusta putin mai sus de genunchi si o bluza larga cu niste ghetute si niste sosete putin lungi :*

Sper ca te-am ajutat! Oricand ai nevoie poti sa mai apelezi la mine happy :*

4 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Imbraca-te asa cum iti place si cu ce haine ai. conteaza sa te simti tu bine in hainele tale. poti purta o pereche de blugi cu o bluza niste cizme de toamna moderne si o esarfawinking.

| BiancaB2002 a răspuns:

O preche de blugi cu o bluza putin mai lunga niste ghetute cu un palton.

| PaulaMihoc a răspuns:

Daca nu ai uniforma atunci eu as opta in locul tau pentru o pereche de blugi si o bluza. este mai bine sa fii confortabila decat sa suferii pentru a fi la moda. Poti accesa si acest link pentru mai multe idei: http://cesaimbrac.ro/la-pozele-de-album/.