| Dafii a întrebat:

Zilele acestea am fost la dermatolog din cauza unei probleme cu sprâncenele si mi-a recomandat o crema pentru exfoliere şi un ser special pentru crestere. Eu am lasat sprâncenele sa creasca acum vreo 2 ani pentru ca obisnuiam sa le pensez subțire. Vara aceasta le-am lasat şi mai groase, au crescut peste tot însă în colțul uneia am doar cateva firicele destu de subțiri şi se vede ca un gol. Dermatologul a zis ( după ce s-a uitat cu o lupa în zona lipsa a sprancenei) că folicul exista insa din cauza folosirii uleiului de ricin pe o perioada indelungata zona aceea s-a ingrasat. Tot doctorul a spus că s-a format ca un dop ce nu lasa firul de par sa iasă la suprafață. Credeți ca o sa creasca sau mi-a dat cremele doar asa?

3 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Doctorii sunt buni insa acestia nu sunt chiar siguri de rezultatul final cand vine vorba de tratament! Iti recomand sa nu mai aplici ulei de ricin si sa lasi zona sa fie "relaxată". Păstrează tenul si zona aceea curată si totul se va remedia! Meriti"a doua sansa"

| Dafii explică (pentru FoxyM):

Pai tocmai de aceea mi-a prescris o crema care sa "destupe" ceea ce uleiul de ricin a ingrasat. Pe langa crema de exfoliere mi-a recomandat un tratament special pentru cresrerea lor ( nu ulei de ricin)

| tril a răspuns:

Hahahaaaaaaaaaaaaa, spune asta tuturor care intreaba aici, daca diferite uleiuri ajuta la cresterea parului! Toate uleiurile ingrasa sau infunda cu grasime.
Crema data de dermatolog, probabil va degresa zona si daca are de unde, parul va creste iar.