Sunt unele subiecte jenante care iti vine greu sa le deschizi cu mama dar...nu trebuie sa-ti fie rusine de ea! E mama ta si sunt sigura ca-ti intelege nevoile.La mine a fost foarte simplu, pentru ca am mers cu ea la cumparaturi si s-a oprit la sutiene sa se uite pentru ea iar apoi mi-a spus ca deja as avea si eu nevoie si de atunci port sutien.Totusi, daca mergi la cumparaturi, intra intr-un magazin cu sutiene si incepe sa te uiti la ele.Cu siguranta mama ta va observa gestul tau si te va intreba ceva.Totusi, daca nu o face, tu in timp ce te uiti la ele, hotaraste-te la un model si intreab-o pe mama ta daca nue dragut, iar apoi spune-i ca ai avea si tu nevoie de unul si roag-o sa-l alegeti impreuna.Asa e cel mai simplu.Bafta, sa ai o seara frumoasa!
Asa eram si eu la primul meu sutien, nu stiam cum sa ii spun mamei.Am asteptat si am tacut pana cand ea a deschis subiectul si pana la urma am fost sa il iau. Mi-a spus sa nu exagerez, sa il port doar cand trebuie. A trecut ceva timp de atunci si sincer nici nu as mai purta, simt ca e mult mai bine cu o bustiera sau chiar fara. Probabil o sa ajungi si tu la parerea mea.
Oricum, vorbeste cu ea deschis pentru ca e mama ta si cred ca si ea la randul ei a trecut prin asta.Nu trebuie sa iti fie rusine pentru ca ceri un obiect vestimentar.
-Mami,stii ca eu am bustiere?
Sincera sa fiu as dori un sutien, dar fara sarme ca am auzit ca nu este prea bun.
Te rog!
Multi au vb despre bustiere... Dar nu e bine sa se poarte bustiere. O colega de-a mea statea tot timpul cu bustiera chiar si noaptea si au inceput durerile de sani! Desigur a fost la doctor si pana la urma a zis ca poarta mereu bustiera. Dr. a zis ca bustiera face rau afecteaza cresterea sanilor! Scuze ca m-am abatut de la intrebare!
Da.Normal de la 14-15 ani poti purta sutien.Nu inteleg de ce nu te lasa.Totusi roag-o.Sunt sigura ca si dumneaei de la 14 ani a inceput sa poarte sutien!
Si apropo daca ai sanii putin maricei nu i bine sa i lasi fara sutien.Pt ca ei stand in jos lasanduse vor incepe dureri.Mai incearca sa o rogi!
Succes!:*
Deci fi atentă, nu trebuie să îţi fie jenă de propria ta mamă, ea sigur nu o să te întrebe dacă vrei să treci de la bustieră la sutien pur şi simplu îi spui că vrei să încerci sutiene! Mult noroc!
Buna.
Poate treceti pe langa ceva magazine in care sunt si sutiene. Ii spui..hei mama uite ce sutiene dragute. Si poate asa te intreaba daca doresti unul.
Altfel cum sa iti zic...vezi in ce te imbraci in ziua aceea. Poate ai ceva mai decoltat la care s-ar potrivi mai bine un sutien. O intrebi si pe mama ta. oare nu mi-ar veni mai bine cu un sutien in loc de bustiera?
Mult noroc! :* Sper ca te-am putut ajuta
Nu trebuie sa iti fie jena. te poti duce sa te uiti si dk vezi ceva ce iti place arata-i si ei...
DaciaRomania întreabă: