WOW
cat ti-a luat sa scrii?
Era sa fac si eu asta...dar parerea mea e ca oricat de frumoasa ai fi tot nu te aleg. St doar niste mancatori de bani. 70 de lei inscrierea plus alti multi bani, asa era unde a vrut mama sa ma duc
acum daca u char ai incredere in tine si esti per-convinsa ca vei castiga si ca esti cea mai frumoasa ddin participante, concureaza
Nu am decat sa iti urez mult Succes
Amandoua agentiile sunt o mare prostie,la Everest nu am mai fost pentru ca am auzit ca e abureala, iar la Media World Casting e o pacaleala, m-am inscris acum un an(taxa era de 70 lei)nu mau chemat la nimic, erau pe site inca vreo 50000 de copii/adolescenti/adulti, deci era foarte greu sa te gaseasca cineva, plus ca au spus ca imi vor face o carte cu poze(dintr-o sedinta foto pe care urma sa o fac pentru carte)si cu datele mele(am mai dat 30 lei, in total 100) si nu mau chemat si nici nu mi-au facut cartea.pana la urma s-au certat mama si tata cu ei sa ne dea banii inapoi
Deci,trebuie sa stiti ca nici o agentie serioasa nu cere bani pentru asa ceva. Daca chiar vrei sa urmezi aceasta "cariera" clik aici : http://www.mramodels.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=63 la aceasta agentie de modeling nu se percepe nici o taxa(nu stiu daca ai vazut ca tot ei se ocupa si de fetele de la "Next top model").
Şi pe mine m-au chemat la agenţia aceea şi sinceră să fiu, nu e serioasă deloc. În schimb, pe internet scrie 3400 de lei, nu 340. Au fost nişte prietene şi au spus că e o abureală totală, aşa că eu nu m-am prezentat la şedinţă.
Acum, faci cum vrei. Iar pentru detalii, caută site-urile agenţiilor, acolo vei găsi câte detalii doreşti.
Paiii.
Si eu st la agentiaaa astaa
Si am platit 340 lei si am facut o sedinta foto.
Si dupa aia o sa faci niste cursuri.
Am un contract cu ei de 2 doi si app a trecut un an.
Pana acum nu am fost chemata la nimic, insa am vazut ca pe alti prieteni cu care am facut cursurile i.au chemat.
Nu stiu cat e de serioasa dar pana acum au avut castinguri numai cu copilasi.
Eu te sfatuiesc sa nu dai banii degeaba ca nu prea e asa serios.