| stweety10 a întrebat:

Zineryt sau Acneon? Care e mai bun?

19 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Zineryt rullz! \m/

luciana
| luciana a răspuns:

Am sa adaug aici, ceea ce poate ca nu stiti : ca, masca cu Argila, este foarte eficienta in acnee mai ales in a scapa de urmele cicatricilor ramase dupa un tratament pentru cosuri, cat si pentru acestea. Se cumpara de la farmacie un pliculet de argila mic si se amesteca intr-un pahar sau borcanel mai larg la gura, o lingurita cu varf de argila cu putina apa si se intinde pe fata si se sta asa cam 1/2 ora, dupa care spalam fata si tamponam usor pentru uscare cu un prosapel foarte curat si ungem apoi cu o crema romaneasca ce nu este scumpa si nici grasa, dar hranitoare - Apidermin, ( ce contine Laptisor de matca,- produs al stupului de albine) si foarte hranitoare. Este recomandat sa folosim produse naturale si vindicative pentru a ne trata cu succes suferintele, deci folosita pe timp indelungat, aceasta crema binefacatoare, ( ce se poate folosi si ca suport de fond de ten) nu este grasa si va va mentine un ten de invidiat. O baie de apa minerala nu poate sa fie decat, benefica pentru ten. Va doresc sa va foloseasca sfaturile mele si de aveti o nelamurire, puteti sa imi lasati mesaj. Va doresc sa fiti iubite, sa aveti azi o zi de neuitat si Cerul sa va binecuvanteze cu dragostea lui, Lucien.

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Acneon nu am folosit
Insa Zineryt-ul este bun trec cosurile in o saptamana happy

| Zâmbărici a răspuns:

Zinerytul este foarte eficient.

Te poti baza pe el fara nici o problema!

bye

Răspuns utilizator avertizat
| Katespunemadroghezcuorbit a răspuns:

Zynerit.Incearca-l merita!

| ecristinamc a răspuns:

Zyneryt clar

| andreea4ever a răspuns:

Am avut si eu cosuri
Zinaeyt ce foarte bun!
Acneon nu am incercat, dar pe Zinery chiar ca te poti baza
Are totusi o problema:ti se usuca pielea. Dar in rest, e perfect.Eu aveam foarte multe cosuri pe fata, insa de cand am Zineryt, adica de la 22 decambrie, pana acum au disparut toate, au mai ramas niste mici urme ale axistentei cosurilor!
Succes!

| nonameih0000 a răspuns:

Zineryt e mai bunhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zinerutwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt* pardon...nu merge sa editezangry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt, e foarte bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt,insa mierea este o buna solutie si ea:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi sunteti nebuni? cum sa fie zyneritul bun? adica e bun numai cand il folosesti si dupa aia iti apar mai multe cosuri ca fata se obisnueste cu el.Nu am incercat acneon dar sunt sigur cas buna deoarece sunt pastile si actioneaza dinauntru adica de unde este problema eu nu am incredere in porcarii din astea da creme nu-s bune de nimic

| Heytu a răspuns:

Zineryt!

| georgik21 a răspuns:

Acneon nu sunt pastilele alea pentru cosuri? Eu n'am folosit niciodata Zineryt, insa din cate am auzit eu parerile sunt impartite. Unele persoane spun ca este bun, altele spun ca dupa ce l'au incercat situatia s-a agravat...Depinde de persoana. Daca Acneon sunt pastilele alea de cred eu, poate ar trebui sa le combiniwinking

| andreea_8223 a răspuns:

Sincera sa fiu le.am folosit pe aman2 si nici 1 nu da rezultate! incearca masca cu argila! face toti banii si e 2 lei! pop