Heiii! stiu exacttt cum te simti, aveam si eu un par lung si frumos si l-am tuns deasupra umerilor din aceasta cauza am inceput sa caut tot felul de tratemnte naturiste pentru a-i grabi cresterea. si chiar am gasit. Nu stiu ce fel de par ai tu, dar al meu e ondulat spre cret, deci parul chiar pare scurt si cand creste. Am gasit o masca pe net care avea asa: 2 galbenusuri de ou, 2-3 lingurite de ulei de masline, 2-3 picaturi de lamaie, 2-3 lingurite de miere, o sticulta de 35-50 ml ulei de ricin si sticluta de vitamina A sau E uleioasa ( se gaseste si uleiul si vitamina la orice farmacie/plafar). Folosesc masca odata pe saptamana, omogenizez toate ingredientele, aplic pe cap ( insisgtand la radacini ) si stau minim 1 h cu ea ( depinde de timp, de obicei intre 2-3 h). AM inceput tratamentul pe la inceputul verii si da rezultate foarte bune. Parul creste in medie aproximativ 1 cm/pe luna iar in 3 luni parul mi-a crecut cu aproximativ 7 cm pe luna ( adica 2cm sau mai mult pe lun). Pe langa faptul ca ajuta la crestere, regenereaza parul si il face mai sanatos. Daca vrei sa grabesti cresterea parului, renunta pentru o perioada la placa, ondulator si astea pentru ca ard parul. Sper ca ti-am fost de ajutor :*!
Cu ulei de ricin sau fara, creste la fel {proprie experienta} asa ca nu ai de ales decat sa astepti si sa nu il mai tunzi, poti folosi uleiul de ricin ca este sanatos, dar nu prea ajuta cresterea
Da,uleiul de ricin e foarte bun. Costa cam in jur de 3 lei sticluta de 25 ml. Poti sa il folosesti daca vrei asa simplu, sau in amestec cu ulei de masline. Unei colege i-a crescut parul cam 5 cm in vacanta asta de vara. Acum depinde de fiecare persoana in parte.Dar eu zic sa il incerci pentru ca e foarte bun.Iti tamponezi radacinile seara si iti pui in cap ceva ca sa nu se murdareasca perna pana dimineata apoi, te speli pe cap.
P.S. E bun si pentru pleoape sau unghii.>