| clau17dia a întrebat:

..am cateva intrebari pentru fetele de aici:
-imi spuneti si mie ce parere aveti de fondul de ten matifiant de la avon?
-ce crema de fata folositi ca baza de machiaj?
-foloseste cineva cremele de la "gerovital plant" cu floare de colt (gama cu capacele verzi) big grin. Daca da, imi spuneti va rog daca este ok? sh care dintre ele.
Va multumesc anticipatwinking

Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Eu folosesc de la avon fondul de ten calming effects si este ok, sunt multumita, dar nu il pot ridica in slavi!
crema baza de machiaj trebuie sa aiba scris pe ea ''crema hidratanta de zi'' si cele de la gerovital sunt bune!
mai exista la plafar creme hidratante de zi din diferite fructe sau plante care sunt in jur de 12 ron si sunt de asemenea foarte bune!
ramane la alegerea ta happy

| clau17dia explică (pentru Bluebutterfly80):

Mersi tare mult. o sa incerc de la plafar sa vad cum e, si poate imi iau si de la gerovital. :* mersi mult

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru clau17dia):

Cu placere! happy sora mea foloseste crema hidratanta de zi cu macese de la plafar! are si multe alte vitamine si este foarte multumita de ea! si miroase si bine, eu i-am cumparat-o! :p
succes happy

| clau17dia explică (pentru Bluebutterfly80):

Mersi mult...tin sa precizez ca am si un ten mai problematic...de genul:pori deschisi, exces de sebum, puncte negre si cosuri in zona barbiei.sad inca nu am gasit nici o crema sa mi se potriveascasad iti multumesc multwinking

3 răspunsuri: