| Paulikess a întrebat:

am comandat si eu un parfumu de la aoro.ro...mai exact lady million... nu l-am desfacut pentru ca vreau sa-l fac cadou dar ma gandesc sa nu fie fake deoarece pe cutie scrie "ne peut être vendu que par les distributeurs agrees" adica "nu pot fi vândute de dealeri autorizaţi " deci sa fie oare fake? din cate am inteles de la aoro nu sunt fake si vin din cehia? ma lamureste si pe mine cineva?

2 răspunsuri:
| aligru a răspuns:

Am citit si eu foarte multe subiecte pe internet despre aoro. Avea o tipa un blog si ii laudase dar ulterior a scris ca este dezamagita. Dupa o anumita perioada cica isi pierde din miros si ramai cu apa colorata. Avea foarte multe comentarii care sustineau acelasi lucru. Imi pare rau, dar daca cauti ceva original, incearca sa nu te lasi pacalita de preturile mici. Eu detin cam 30 de parfumuri dintre care 80 % firme mari si restul oriflame si avon. Crede ma ca am parfumuri de 2 ani care inca miros senzational si persista.
Daca vrei ceva de firma du te la magazinele cunoscute, nu te mai risca cu netul.

| Andreea19Alina a răspuns:

Si eu am vrut sami comand de la aoro dar nu am incredere in cumparaturile online! nu cred ca sunt fake deoarece aoro e o firma serioasa, din cate am auzit! dar sami spui si mie daca descoperi ca ii fake sau daca ii bun!