Asa se innegreste argintul, din cauza oxidarii.
Amesteca bicarbonat cu cateva picaturi de otet, sa devina pasta.
Pune din pasta putin peste o bucatica de textil moale (de exemplu o vatista) si freaca bine zonele innegrie, pana ce se curata.
Ce prostii zici.tu esti tot cu mituri din alea gen manca usturoi sa nu te racesti. este solutie de argint iasa lux ce toti prostii ziceti de pasta aia. tot in urma a ti ramas
Este cea mai eficienta si ieftina metoda cunoscuta, chiar daca este veche.
Sfatul tau cu termometrul cu mercur aruncat la gunoi nu a fost tot o prostie?
Stai in loc suntem in 2023. mai evolueaza
Omului i-a placut cum am zis aia nu inseamna ca ii sfat sau el il arunca pe geam. pana la urma ii in rahat de termometru sincer l as arunca la vecina in flori
Sfatul ăsta e pentru tine. Eu am evoluat. Vezi cat de toxic este mercurul si apoi vorbeste.
In cantitati mari da nu in miligrame ala arunca insesizabil nu o galeata?
Buna.Eu nu consider ca mai poti face nimic. Otetul e mediu acid si in mod evident a corodat tot ce se poate. Nu stiu ce hack stupid ai vazut pe internet, insa cred ca trebuia ca otetul sa fie diluat cu apa, iar inelul sa il lasi maxim 10 minute, in niciun caz 2 zile. Considerand ca argintul nu este asa de scump, probabil iti vei lua alt inel.Mergi la un bijutier sa iti dea o parere pertinenta.
Argintu se curata cu solutie de argint la bijuterie nu cu otet si pasta de dinti alea is mituri pentru saraci
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: