| Anooooonim12 a întrebat:

Bună ziua! Am o problema de câteva luni încoace și nu știu dacă e normal. Mie ( ca si fata ) mi se murdărește parul foarte des. Când ma refer la des pa refer la 2 zile, ex: lunea fac baie și miercuri parul meu e super uleios și murdar. Oare o sa pot scăpa de problema asta? Îmi poate oferii cineva un sfat folositor? Dau funda promit!

Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Glandele sebacee sunt hiperfunctionale. Asta poate fi pe fond hormonal, poate fi in functie de alimentatie si de poluarea si clima din zona in care locuiesti, poate fi si de la stress. Poti incerca diferite sampoane pentru par gras, dar nu te multumi cu unul, schimba-le si noteaza-ti impresiile despre fiecare, ca sa stii daca merita sa il mai cumperi alta data sau nu.

O solutie foarte convenabila sunt sampoanele uscate, se da cu ele pe par cand se ingrasa si absorb grasimea, se da pur si simplu cum dai cu un deodorant. Sa nu neglijezi insa sa te speli macar saptamanal, pentru ca trebuie curatata si pielea capului, nu ajunge doar ca ai scapat de sebumul de pe par. Mie imi place asta:
https://www.drmax.ro/......ml-klorane

De asemenea, daca iti faci parul permanent nu vei mai avea aceasta problema. Parul va ramane uscat mai mult timp.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți poți achiziționa un șampon pentru păr gras. Cel mai recomandat este să-l cumperi din farmacie, căci farmacista va știi să-ți aleagă unul eficient.

| Violleta2022 a răspuns:

Schimba samponul sau conditionerul de par si spala-l la 3 zile.

| StoicAnalysis a răspuns:

Spala-te zilnic. Doar asa scapi.

| sammie a răspuns:

Da, sa-ti prinzi parul in coada.