| EnacheDaria a întrebat:

Bună ziua! Am o problema și anume am văzut pe niște blugi la eticheta de la spate că scria eur 40 și pe o alta pereche de blugi eur 42. As vrea daca știți să îmi spuneți și mie ce înseamnă se referă la mărimea blugilor sau la ce?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, aceea este marimea blugilor 40 si 42.
Dupa cum vezi ai doua perechi de blugi una mai mare ca cealalta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eur 40 e masura care se foloseste in Europa. De obicei 40 corespunde cu marimea L
Nu recomand sa cumperi blugi de pe net pentru ca si daca te duci la zara in magazin si probezi o pereche masura 40 si una 36 e posibil sa vina la fel pe tine. Masurile nu corespund la toate firmele, nici macar la toate produsele din aceeasi firma. Eu nu as avea incredere sa iau blugi de pe net, nu stii daca o sa-ti vina pe masura ta indiferent de ce masura ai comanda. Si stiu ca exista un tabel de masuri dar nici ala nu e exact. Mergi in magazin si probeaza, nu conteaza ce scrie pe eticheta, tu probeaza pana iti vin bine.

| Delllla a răspuns:

Da.

| Koba12345 a răspuns:

Numerele la blugi inseamna marimea la talie exprimat in inchi nu cm, 40 inchi = 101 cm ce e foarte mare
Masoara-te la talie vezi cati cm ai si Converteste pe net inchi. Dar asta e generalitate ca nu corespund la fix intodeauna. Am luat acelasi marime de la acelasi brand dar model diverit - unu corespundea, celalalt e putin cam stramt

| EnacheDaria explică:

As vrea sa mi cumpăr o pereche de blugi de pe internet și nu știu exact ce mărime sa aleg. Am văzut că la ghidul de mărimi scria că la înălțimea de 1, 60 mărimea este de 32. Eu am 1, 55 că înălțime și 59 de kilograme oare ce mărime mi se potrivește?