| Chuck a întrebat:

Am si eu o dilema, o curiozitate. Dintre bauturile alcoolice, care bautura ingrasa cel mai putin?
Vreau un raspuns ferm si adevarat. Vreau un raspuns dat de oameni in cunostinta de cauza. Vreau un raspuns logic.

Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| covexrobu a răspuns:

Sincer nu cred ca vreo bautura alcoolica ingrasa. nici berea nu te ingrasa. Iti da o senzatie de balonare si ca ai burta umflata dar cam atat. Berea nefiltrata sau filtrata odata te ingrasa in rest nu prea. poti sa bei linistit orice bautura ca ea sigur nu te va ingrasa. eu am baut multi ani bere si vin si vodca si nu m-am ingrasat din cauza bauturiilor.

4 răspunsuri:
| canarita a răspuns:

Un pahar de vin contine intre 60 si 90 cal pe pahar, oricum bauturile dulci ingrasa, datorita zaharurilor, cele obtinute prin distilare, coniac, tarie, tuica, vodka, sunt mai putin calorice. Cea mai calorica este berea dar este si cea mai sanatoasa, are alcool putin si o serie de minerale si vitamine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vodka - in jur de 7 calorii/ 1 gr.

| anca_2841 a răspuns:

Wiski asa stiam eu

| colourshow a răspuns:

Nui vorba ca ingrasa ca nu contine grasimi... dar are foarte multe calorii...cu cat are mai putin alcool cu atat ingrasa mai putin...