| GeorgeAMG1 a întrebat:

Bună ziua, am și eu o întrebare, aș dori să-mi fac părul creț, dar nu știu cum mă puteți ajuta cu un răspuns vă rog.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E indicat să faci astfel imediat după spălare, pe parul umed și descurcat: dacă lungimea permite răsucești șuvițele pe întreaga suprafață a scalpului. Elasticele mici, subțiri îți vin de mare ajutor la sistemul de prindere, în coc (cu cât mai mulți melci cu atât mai des părul creț). Acoperă capul cu un fes/căciulă și stai cât mai mult așa (feon la nevoie, pe timpul nopții). Recomand să-l întreți folosind o pastă pentru păr pentru definire și modelare sau un ulei de păr pentru prospețime.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns:

Fier de calcat laughing)

| 1997onur a răspuns:

Glumeam nu face prostia asta

| user11080601008 a răspuns:

Mergi la un salon si ceri permanent ca o sa ti stea asa timp de cateva luni, in varietate de cum stii sa l întreții si sa ai grija. te interesezi de procedura si preț, daca iti convine iti faci programare, nu mai trebuie sa il faci in fiecare zi cu ondulatorul sau cine stie ce tâmpenii ca alea chiar si cu fixativ iti asigura "problema" ca fiind rezolvată doar pentru cateva ore, maxim o zi. a 2a zi deja se duce efectul si va sta oribil. cred ca astea sunt singurele variante mai logice si eficiente