| whatisthis19 a întrebat:

Am și eu o întrebare: Este adevărat că dacă ai dreaduri ești considerat/ă drogat/ă?

Răspuns Câştigător
| AlexValentinn a răspuns:

Ce prosti prin comentarii laughing. Da esti considerat, am cunoscut multe persoane cu dreaduri, si toti se drogau. Nu am cunoscut nicio persoana cu dreaduri care sa nu se drogheze. Lumea nu intelege ca stilul vestimentar/ frizura nu iti vine tie random, este rezultatul unui stil de viata.

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Doar un drogat ar putea considera asta!

| Drimmero a răspuns:

Unii stiti doar sa judecati? Dreadurile sunt misto la o tipa in special, eu mereu m-am simtit atras de una care are dreaduri, ii prinde foarte bine pe unii.

| Frank51 a răspuns:

Nu cred ca ar fi neaparat cazul.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai că pe asta n-o mai auzisem. E total eronat. Poţi să porţi dreaduri şi să fie un om fără vicii, de treabă, şi să fi director de bancă, să te îmbraci la costum şi cravată şi să te droghezi. laughing
În concluzie, stilul vestimentar nu defineşte întotdeauna stilul de viaţă al unui om. E ca şi cum ai afirma că toţi rockerii sunt satanişti.

| Goddessss a răspuns:

Da sigurrr.
ce legătură are asta cu parul?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Goddessss):

Nu are, draga, dar la ce te poti astepta intr-o natie de primitivi care pune semnul egal intre rockeri/metalisti si satanism sau intre pro-drepturi lgbtq si a face efectiv parte din comunitatea respectiva?

| Goddessss a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Asta e
înapoiați tare

| Werrich a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pai poate pentru ca dreadurile provin din Jamaica unde marijuana e sacra?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Werrich):

Tutunul si alcoolul sunt mult mai nenorocite decat Maria Juana.

| CatalinB11 a răspuns:

Este un stil de coafura/frizura. Poti purta ce vrei, atat timp cat iti place tie si nu afecteaza siguranta si confortul celor din jur.

| mili25 a răspuns:

Mai degraba nespalat.laughing
De cate ori trecea o persoana de genul, in jur auzeam doar cuvantul "nespalat". Cel putin asta auzeam eu

| paulpaul132 a răspuns:

Conteaza ce crede lumea?