Ce prosti prin comentarii . Da esti considerat, am cunoscut multe persoane cu dreaduri, si toti se drogau. Nu am cunoscut nicio persoana cu dreaduri care sa nu se drogheze. Lumea nu intelege ca stilul vestimentar/ frizura nu iti vine tie random, este rezultatul unui stil de viata.
Unii stiti doar sa judecati? Dreadurile sunt misto la o tipa in special, eu mereu m-am simtit atras de una care are dreaduri, ii prinde foarte bine pe unii.
Hai că pe asta n-o mai auzisem. E total eronat. Poţi să porţi dreaduri şi să fie un om fără vicii, de treabă, şi să fi director de bancă, să te îmbraci la costum şi cravată şi să te droghezi.
În concluzie, stilul vestimentar nu defineşte întotdeauna stilul de viaţă al unui om. E ca şi cum ai afirma că toţi rockerii sunt satanişti.
Nu are, draga, dar la ce te poti astepta intr-o natie de primitivi care pune semnul egal intre rockeri/metalisti si satanism sau intre pro-drepturi lgbtq si a face efectiv parte din comunitatea respectiva?
Asta e
înapoiați tare
Pai poate pentru ca dreadurile provin din Jamaica unde marijuana e sacra?
Tutunul si alcoolul sunt mult mai nenorocite decat Maria Juana.
Este un stil de coafura/frizura. Poti purta ce vrei, atat timp cat iti place tie si nu afecteaza siguranta si confortul celor din jur.
Mai degraba nespalat.
De cate ori trecea o persoana de genul, in jur auzeam doar cuvantul "nespalat". Cel putin asta auzeam eu
anonim_4396 întreabă:
whatisthis19 întreabă: