Minimul de inaltime este 1. 70
la bust esti ok - 86
mijloc 63 - cred ca si asta ar fi ok
insa. la solduri 74 - esti prea micuta!
de fapt esti cam prea slaba la 37 de kg pentru 1. 60, in locul tau as lasa modellingul si as pune mana putin pe mancat.
fetelor ce naiba. baietilor le plac fetele cu forme care au pe ce pune mana! nu zic sa pui acum 20 de kg pe tine. dar 5 nu ti-ar strica...
Pai
-esti cam scunda[1, 60]
-63, este cam mult, adica trebuie sa ai 60
-kilogramele sunt bune
Nu te supara.
37 de kg la 14 ani?:O:O
esti foarte slaba ai avea sanse daca ai mai pune ceva kilograme
Esti perfecta! Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Dar pe viitor trebuie sa mai cresti. Sportul de va ajuta sa te mai inalti si sa fii mult mai frumoasa. Daca ai ajuns la 1, 75 inaltime deja esti ok. Oricum, ai destul timp sa cresti... pana la 18-19 ani. Si chiar daca nu esti cea mai inalta nu te lasa intimidata. Esti mai importanta atitudinea pe care o ai cand prezinti pe scena decat inaltimea.
Succes!
Tin sa mentionez faptul ca nu sunt exagerat de scunda si detin o conformatie atletica, am practicat dansuri orientale de performanta si am reusit sa ma mentin, am absolvit cursuri in industria modellingului, cat si, sedinte foto pentru diferite studiouri fasion, intrebarea mea a fost clara si obiectiva, rugandu-va astfel sa nu ironizati subiectul din respect pentru acest site.Am avut aceasta rugaminte datorita faptului ca am practicat aceste activitati cu mai mult timp in urma, momentan fiind neimplicata in nicun fel de proiect si avand certitudinea ca putem discuta civilizat, va multumesc!
Multe prietene de ale mele cam pana la 15-16 ani au crescut, nu vreau sa te dezamagesc dar nu poti fi model fara sa depasesti 1. 70 si inaltimea asta e buna, iar masurile tale 86-63-74 sunt ok pana la 74?:O:O:Ocred ca ai gresit nu trebuie sa in jur de 90 poate ai 84 scuze dar nu e bine
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: