| LAMANTIN17 a întrebat:

Buna ziua!
As dori sa imi propuneti un tip de sampon pentru parul uscat si deteriorat, desigur sa fie eficient.De ceva timp parul se ingrasa repede si e extrem de aspru.Pacat,deoarece am parul extrem de lung si des.Nu aveam aceaste problema pana acum o luna,inainte era matasos si fin sad Va rog din suflet sa ma ajutati,voi ce sampon folositi? Inafara de :produse Avon, Garnier Fructis, Kallos sau Wash and go ). Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să îţi trebuiască mai mult decât un şampon.
Pentru părul aspru, ai putea să încerci baggy method
( https://www.youtube.com/watch?v=oDdXBpGdfFU )
după vreo 2-3 încercări deja nu o să mai fie aspru şi deteriorat.
La partea cu îngrăşatul repede, păi...Ar putea să fie din cauza a ceea ce mănânci, ori că îţi speli prea des părul, ori... Nu mai ştiu.
Mă rog, răreşte-o cu grăsimile, bea necesarul zilnic de apă şi după ce te limpezeşti, să încerci să te dai cu apă şi oţet de mere(jumătate de ceaşcă de oţet de mere la 3 ceşti de apă, sau cum o fi, dar proporţia de oţet să nu depăşească de 1/4 din soluţia finală).
Ca şampon de păr... Nu ştiu, aici sunt multe: Garnier, Pantene, Marseillaise, Dove, Elseve eetc.

Ps. Nu încerca metoda aia în acelaşi timp cu oţetul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine că mi-am adus aminte.
Să nu uiţi să te dai cu balsam după ce-ţi speli părul.Indiferent de situaţie(fie că ţi-ai făcut o mască, fie metoda aia, fie orice) tu să te dai cu el.
Apoi să te clăteşti bine şi evită să te dai la rădăcini cu balsam.

5 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Sampon Le Petit Marseillais cu lapte de Karité si Miere

| murgumarius a răspuns:

Anti Dandruff Shampoo and Conditioner Head & Shoulders
Bafta.

| mimi0202 a răspuns:

Buna! Eu iti recomand produsele din gama Le Petit Marseillais. Eu am parul gras si il folisesc pe cel cu argila alba. (sampon+balsam). Da rezultate foarte buneeee pe parul meu. Il lasa moale, fin si chiar nu se mai ingrasa. Pt par uscat il au pe cel cu miere, care am auzit ca da reztate foarte bune. Eu l- am incercat si pe cel alb, cu seminte de in, pentru par normal. E si acela ff bun si il poti folosi cu incredere pentru ca nu usuca parul, dar nici nu il ingrasa. Mie imi plac foarte mult produsele lor si ti le recomand! happy sper ca ti-am fost de folis!

| SqAdi a răspuns:

Clear big grin Eu tot cu acest sampon ma splar si este bun.