| Cretu_2385 a întrebat:

as dori sa stiu cum pot stimula parul de pe picioare ( epilat )
doar pe o parte in urma unui "pariu" pierdut happy.
Sunt baiat si arata destul de urat.
Este inestetic si nu vreau sa raman cu o parte rasa cu Bigu' si cu o parte plina de par.

As dori sa stiu in cat timp creste parul in zonele epilate laughing.

5 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Cind o sa inceapa sa ti creasca numai tepio sa porti numai pantaloni lungi. o sa fie oribil pentru un baiat, dar daca tu asa ai vrut? stiu ca baietii se ingrijesc dar cu epilatul pe picioare nu prea sunt de acord.[o manechiura.pedichiura ingrijita da. un epilat la subrat e ok dar pe picioare nu sunt de acord., dar...

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Da...exact.Rade'te pe ambele picioare.Sau pune'ti crema depilatoare pentru ca iti creste mai repede parul de pe picioare.Cam in 2 saptamani ti'e cum a fost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epileaza`ti picioarele de tot, si daca nu`ti place epilat, astepti sa creasca tot la fel si gata, nu-l mai depilezibig grin. Ca asa o sa-ti creasca diferit, portiunea aia cu fire mai groase si mai inchise, iar cealalta...asa ca mai bine fa cum am zis.

Bafta sa fi iubit`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.tpb.ro - dotari si consumabile pentru saloane de infrumusetare. Poti incerca kitul de epilare cu ceara pentru inceput

| ottovintila a răspuns:

Recomandare: ori il epilezi pe tot la fel si il lasi sa creasca uniform apoi nu te mai bagi sa il razi, ori ignori cum arata si va creste la loc in cateva saptamani. Daca decizi sa te mai epilezi fa-o macar profesional si ia-ti epilator cu ceara de la Total Pro Beauty www.tpb.ro