| yasemin_1970 a întrebat:

As vrea sa aud mai multe pareri despre vaccum pentru celulia.Am fost azi la salon, dupa Pasti imi fac abonament, dar nu sunt sigura, costa cam mult asa ca as vrea sa va dati cu parerea daca a-ti folosit VA ROG.Multumesc!:*

2 răspunsuri:
| BabyPink a răspuns:

Hm nu ştiu ce să-ţi spun.De exemplu,eu am avut celulită,dar am scăpat repede de ea prin mult sport, masaj în fiecare seară şi acum sunt mult mai atentă la ce mănânc.
O prietenă a făcut vaccum şi nu a fost mulţumită deloc, ar fi preferat să dea bani mai bine pe masaj anticelulitic sau chiar electrostimulare.Mai caută pe google informaţii şi citeşte părerile fetelor în legătură cu aşa ceva.Succes!happy

| somebody30 a răspuns:

Buna!
Am fost si eu la vacuum dar din pacate nu am fost foarte multumita. Rezultatele s-au vazut, ce-i drept, dar muult mai putin decat la masajul anticelulitic, care, in opinia mea e cel mai bun si nici nu e atat de dureros ca vacuum-ul. Daca dupa cateva sedinte de vacuum eram plina de vanatai, dupa cateva de masaj pielea era vizibil mai ferma. Iti recomand in schimb si electrostimularea. La mine chiar a functionat! Oricum, parerea mea e ca nu merita investitia vacuum-ul. Combinatia castigatoare pentru mine a fost masajul anticelulitic si sala.Acum depinde si de tine! :*