Piele ecologica inseamna ca sunt din plastic, deci nu le poti practic purta (pantofii de sport, mai mult ca orice altceva, trebuie sa fie din piele naturala, ca sa poata respira piciorul si sa nu se rupa imediat). Din piele sintetica iti poti cumpara o pereche de incaltari cu maxim 50 de lei de la tarabe din piata, avand aceleasi inscriptii pe ele. Sunt extrem de scumpi pentru niste pantofi pe care nu ii poti purta la sport si care se vor rupe, evident, dupa 10-15 purtari normale.
Parerile sunt impartite. am auzit la foarte multi ca pielea ecologica e un inlocuitor foarte bun, uneori si la fel de rezistenta precum pielea naturala, am avut anul trecut o pereche luata de la bazar cu 50 de lei (nu erau piele naturala) si sunt foarte multumit, m-au tinut juma de an facand sport de 4-5 ori pe saptamana, dar pe acestia nu i-am luat pentru sport. cineva care are una din perechile prezentate imi poate zice cum sunt?
Hai ma oameni buni chiar nu are nimeni asemenea modele sa imi zica si mie daca sunt multumiti?
Mario1996 întreabă: