anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua dragele mele.
As vrea sa ma pensez foarte subtire si nu stiu cum as putea straight face. Aveti vreun tutorial care m-ar putea ajuta? Multumesc.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt de acord cu Miruna. Am avut o cunostinta pensata subtire si nu-i statea deloc bine. Iti recomand sa mergi la salon si sa-i spui sa ti-o penseze in formatul ei natural.
O zi placuta!

| kitten95 a răspuns:

Eu nu iti recomand deloc sa te pensezi subtire, numai daca vrei sa imbatranesti cu 10 ani. si vorbesc serios. uite cum fa: daca nu te`ai mai pensat pana acum, du`te la un salon sa te penseze. daca iti place forma, pastreaz`o(adica penseaza din cand in cand firele care ies din forma aia si nimic mai mult!). daca vrei sa iti schimbi foma, eu zic sa astepti pana la vacanta si sa iti lasi sprancenele sa creasca vreo 3-4 saptamani(fara sa le pensezi deloc!). dupa ce trec saptamanile astea, da`le o noua forma. dar ai grija, e destul de dureros daca le ai dese. nu te pensa niciodata subtire pentru ca te imbatraneste(nu te maturizeaza) foarte tare si nu arata deloc bine.

| Miruna83 a răspuns:

Nu te pensa subtire! Este urat, tare urat ..penseaza sparanceana in forma ei naturala!

| Bbyw a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=pm7JxZ4KAyI Sper ca o sa te ajute.

| Cathyme a răspuns:

Nu te pensa subtire! Acum este la moda sa pensezi sprincenele in forma lor naturala. Mergi la salon mai bine.

| LuaMaryLua a răspuns:

Intra pe google videoclipuri si scrie "tutorialpentru pentru sprancene ", al patrulea clipulet sau, daca nu iti place, scrie "tutorial pensatea subtire". Cele mai bune tehnici de pe aceasta pagina mi se par cele di clipuletele 1, 4 si 5. Ai sa mai gasesti si altele acolo. Sper sa-ti fi fost de ajutor! happy