| Ole789 a întrebat:

Bună ziua! Fac comenzi de pe Shein de mult timp dar acum pentru prima data am probleme cu coletul. De o luna de zile astep un colet care este blocat în Olanda. Am primit la un moment dat un mail în care spuneau ca este în întârziere și atât. A mai pățit cineva? Oare mai ajunge? Sau ce se poate face? Am incercat sa le scriu, sa fac o sesizare dar nu se poate nimic.

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ceri rambursare pe motiv ca nu ti-au livrat comanda.
Este modul cel mai rapid sa-si faca ordine in livrari si sa deblocheze pachetele uitate prin vami.

| ciprian23p a răspuns:

Bună! Este frustrant să aștepți un colet atât de mult timp. Problemele cu livrările internaționale, mai ales în Olanda, nu sunt neobișnuite, mai ales în perioadele aglomerate.

Iată câteva sugestii:

1.Verifică statusul coletului: Folosește numărul de urmărire pe site-ul curierului pentru a vedea dacă sunt actualizări.

2.Contactează serviciul clienți Shein: Continuă să încerci să le scrii. Poate fi util să le explici situația clar și să ceri o actualizare.

3. Așteaptă un răspuns: Uneori, pot exista întârzieri în procesarea cererilor de asistență.

4.Deschide o dispută: Dacă coletul nu ajunge în următoarele săptămâni, poți deschide o dispută pe site-ul Shein pentru a solicita o rambursare.

Sper să rezolvi repede problema!

| Ole789 explică (pentru ciprian23p):

Încerc. Mulțumesc frumos!