Buna.Eu il folosesc de vreo luna si ceva, împreună cu fiolele Nutriol. Am început cu filoelele, pentru ca imi căzuse îngrozitor parul si aveam zone unde aproape chelisem. Rezultatul e uimitor. Recomand samponul mai ales persoanelor care isi supun parul tratamentelor chimice agresive cum ar fi vopsitul sau decoloratul. Din punctul meu de vedere, acest sampon nu este un simplu sampon, ci un tratament sub forma de sampon. Pur si simplu il iubesc.
Buna ziua! imi puteti spune va rog frumos ce rezultate ati avut cu acest sampon si daca imi recomandati sa l cumpar? am probleme cu caderea parului de ceva vreme si nu stiu ce sa mai incerc.
multumesc frumos
Bună ziua. rezultatele sunt spectaculoase. prietena mea care mi l-a recomandat, m-a sfătuit să îmi fac poze pentru a putea vedea evoluția, ceea ce am și facut. pozele vorbesc de la sine. mai mult, pe linga faptul ca in partile unde aproape chelisem, mi-a crescut inapoi par, in restul capului, parul nu mai cade, nu se mai toaca, a crescut mult mai des si extrem de repede.
Constantina34ybo9 întreabă:
kalakkas întreabă: