| DariaDrg a întrebat:

Bună ziua, îmi puteți recomada o masca bună hidratanta pentru păr.
Am vârfurile despicate și se electrizează.
Mulțumesc anticipat!

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Masca de sudura.

| dragodana a răspuns:

Salut!
De ce vrei o masca? Mi se pare un produs greu.
Dupa ce este tuns parul(la varfurile despicate chiar nu mai ai ce sa le faci), incearca si apa lamelara L'Oreal Elseve dream long.
Lasi produsul 8 secunde in par si cand il clatesti parul este matasos, nu se electrizeaza.Mie mi-a placut foarte mult acest produs, dar eu am parul normal, al tau este uscat.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Buna. In primul rând ar trebui tăiate vârfurile fiindca daca sunt despicate nu mai ai ce face. Dupa ai putea folosi keratina de la kallos. Gasesti in kaufland sau DM. Pe mine m-a ajutat extrem de mult. Am părul foarte moale, silky si nu mai am problema cu vârfurile si nici ny se electrizeaza. Îți las un link aici din dm:

Este un sampon si o masca de par.

https://dm.ro/......01082.html

https://dm.ro/......08432.html

(Gasesti si in kaufland)

| DariaDrg explică (pentru annonimaaaa555):

Mulțumesc mult!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru DariaDrg):

Cu plăcere!

| Whitte a răspuns:

Un balsam bun. Dupa ce tai varfurile ca sa nu se despice mai mult.

| Ellie2emma a răspuns:

Bună. Am avut un set de la l’oreal care avea o mască super bună. Eu am părul ondulat și îl îndrept de 2 ori pe săptămână și l am ars destul de rau, dar masca aia chiar m-a ajutat. Să o cumperi separat fata de set nu știu cat de convenabil e. Eu îți las aici setul și ce conține:
L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair
Set cadou pentru păr uscat si deteriorat
Sampon de restaurare in profunzime pentru păr uscat si deteriorat 300 ml + masca profund reparatorie pentru păr uscat si deteriorat 250 ml + ulei de par regenerator 90 ml

| DariaDrg explică (pentru Ellie2emma):

Mulțumesc mult.

| alexandrahvf a răspuns:

Masca Hyaluron Plump de la Elseve sau balsamul, iar pentru electrizare incearca un anti frizz de la balea.