| ClassyAndSassy a întrebat:

In casa mea se intampla ceva straniu, ne-am mutat de curand.Am daramat casa veche si am construit una noua. Noaptea tot aud sunete si scartaie podeaua.Vad oameni,stiu ca o sa ma credeti nebuna sau ciudata,dar va rog,imi puteti da un sfat?
Nimeni din familie nu crede in paranormal,nici eu nu credeam, pana acum,am tot felul de cosmaruri, si nu ma uit la filme de groaza.Am vazut un om plin de sange iar cand am mai clipit odata a disparut, si multe alte fenomene stranii.Nu am cum sa chem preotul pentru ca mama spune ca nu e nevoie.

35 răspunsuri:
| Damian_Adina_1993 a răspuns:

Pai uite ...ca sa te convingi ca nu se intampla nimic eu iti recomand sa inviti un prieten/prietena sa doarma in camera cu tine, daca el/ea nu vede stai C-A-L-M dar daca ved si ea/el MUTATE!

| andreicena2 a răspuns:

Îți recomand să mergi la un psiholog, să îți iei un animal de companie, preferabil o pisică deoarece se spune că alungă spiritele rele și în timp ce dormi sau pe timp de noapte ține-o lângă tine. Dacă chiorăie sau face ceva ieșit din comun atunci să-ți pui semne de întrebare, dacă zgârie patul cu ghiarele întinzându-se nu este nimic, prevestește ploaia și da, cum a susținut și alți membrii TPU, roagă-te la Dumnezeu și dacă îți este frică dă cu apă sfințită prin casă. Și așa scârțâie lemnul, și eu stau într-un apartament și-mi scârțâie dulapul. În rest este doar imaginația ta și în legătură cu asta spun să te duci la un psiholog să vorbești cu acesta despre tema respectivă, el va trage o concluzie și după 3-4 ședințe o să-ți treacă! Psihologul este expert în așa ceva și să nu uităm că acesta deține o facultate. Probabil că o să te trimită la psihiatru dar nu este sigur, dacă ești expusă într-o situație mai amplă te va trimite la psihiatru, dar nu-ți fă griji. Gândește pozitiv.

Sper că te-am ajutat, multă baftă și numai bine din partea mea. Pe curând!

| andreicena2 a răspuns (pentru andreicena2):

Am uitat să menționez că în urmă cu un an, eu cu un prieten tot am sunat la un număr, numărul de telefon al diavolului și răspundea cineva, se auzea ca și cum scârțâia o chestie, însă era o eroare de telefonie, eram îngrozit noaptea și dormeam cu mama, de asemenea prietenul respectiv mă tot suna la telefon cu număr necunoscut și-și schimba vocea, eram îngrozit. Într-o duminică am hotărât să merg la biserică, biserica mea este peste drum te blocul meu, cu toate acestea m-am dus la biserică în duminica aceea și când m-am întors acasă nu am mai avut coșmaruri, nu-mi mai era frică de nimeni, de asemenea îl simțeam pe Dumnezeu lângă mine. Deci am putut să dorm singur în casă și nu-mi mai era frică.

| Carmen_Iacob_1972 a răspuns:

Wow eu nu stiu ce sa zic

| lavinia12345marcela a răspuns:

Salut eu te cred si eu ma confrunt cu treaba asta dar este ceva mai difert eu pot sa le simt prezenta langa mine si cate o data vad umbre prin casa la inceput am crezut ca este subconstientul meu dar m.am inselat asa ca ma conformez cu asta chiar daca nu ma crede nimeni o zi faina.