| Anooooonim12 a întrebat:

Bună ziua! Ma scuzați dar tot pentru fete am o întrebare și rog baietii sa ignore aceasta întrebare! Am o problema și suna foarte ciudat. Mie pe timpul pubertății (sunt încă în perioada de pubertate) nu îmi ieseau coșuri pe fata, ba din contra pe fund și în zona coapselor, dar nu știu de ce. Am mai avut mai severa situația asta dar a trecut și acum s-a reîntors și nu îmi convine deloc. Eu sunt înotătoare de performanta și când merg la bazin îmi este rușine mare de coșurile mele și purtam costumul cu pantaloni speciali de inot, dar încep sa nu mai am nevoie de ei și trebuie sa scap de coșurile acestea. Nu au puroi înăuntru doar un lichid care pișcă foarte tare(am încercat una sa o sparg dar e mai rau). AM MARE NEVOIE DE AJUTOR! Doresc seriozitate maxima și nu vreau sa primesc bully pentru asta va rog. Și vreau sa știu dacă a mai pățit cineva asta. DAU FUNDA CELUI CARE MA AJUTA! PROMIT ASTA!

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu am avut acnee toată perioada pubertății (acum nu mai sunt in ea sau așa cred) și te înțeleg, doar că eu am avut pe fata și nu a fost deloc plăcut, dar am decis sa merg la un dermatolog in cele din urmă pentru a-mi recomanda ceva.In cele din urmă m-a băgat pe pastile, deoarece era o acnee destul de severă și cum cu alte produse nu a funcționat, am urmat recomandarea lui.
Cel mai probabil și pe tine tot pe pastile te va baga.Dar privește partea buna, macar o sa scapi de acneeeeee big grin
Discuta cu părinții tăi și fă-ti sau roagă-i sa-ti facă o programare.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil pentru ca esti alergica la materialele sintetice.
Obligatoriu dupa scoaterea costumului de inot sa faci dus cu apa calda si sapun.

| dullcat a răspuns:

Buna.Consider ca nu ar strica sa mergi la dermatolog? Cosurile pe coapse si posterior pot fi de la hormonii care te lovesc in perioada pubertatii sau poate sunt de la altceva (considerand ca pubertatea inseamna preponderent cosuri pe fata). Pentru corp este obligatorie si o exfoliere din cand in cand, nu numai dusul.Materialul sintetic al pantalonilor de inot nu crezi ca ar putea afecta? Daca te dai cu lama iarasi pot aparea cosuri mici in caz ca lama e tocita sau nu te exfoliezi inainte.