anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!

Puteti sa imi spuneti si mie, va rog, unde pot gasi oja de la firma H&M in Timisoara? Aceasta intrebare este adresata pentru cei domiciliati sau familiarizati cu Timisoara.

Iar daca nu stiti, atunci imi puteti da va rog un site national unde pot gasi acest tip de oja de pe care se pot face comenzi?

Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Preturile sunt in Ron pentru ca in Romania nu se accepta decat plata in Ron la produsele lor. Afara se accepta plata atat in moneda nationala cat si in euro.
Ceea ce vezi e facut de H&M Suedia, unde-i sediul lor( cred) si e trimis in toate tarile care au magazine de-ale lor. De-acolo si pana la noi e cale lunga si nu vei gasi tot ce prezinta ei pe site. Ceea ce e considerat "ultimul ragnet H&M" in Spania e posibil s-ajunga si la noi in 2-3 luni, cand deja s-a obosit la ei. Asta pentru ca suntem undeva jos, in lista lor de prioritati. Pe orgoliosii modei i-ar putea zburli ideea ca tot ce nu se cumpara in Germania si Spania se aduce la noi...In fine, am trecut azi pe la H&M Timisoara si chiar am stat de vorba cu baiatul ala cret de la casabatting eyelashes nici vorba sa aduca prea curand cosmetice.

5 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Eu am inteles ca H&M nu are cosmetice in Romania, n-a primit avize sau ceva...
In mod sigur, nu gasesti cosmetice H&M nici la Bucale si nici in Cluj.
Pacat, dupa cum vezi aici http://www.hm.com/ro/subdepartment/LADIES?Nr=4294966189 preturile sunt foarte bune.

| anonim_4396 explică (pentru Leocerba):

Deci site-ul asta pe care mi l-ai dat e din strainatate? Sunt cam confuza ca preturile sunt in RON si de aia te intreb.
In rest, multumesc de raspuns si imi pare si mie rau!happy

| anonim_4396 explică (pentru Leocerba):

Am inteles. Eh, asta e ghinionul de roman pana la urma, ne-am nascut si traim cu el pana ne mai valorificam si noi mai mult.laughing
As fi vrut o oja rosie care era listata la cosmeticele H&M, nimic mai mult, ca in rest nu imi place shooping-ul.
Pot trai si fara ea oricum, dar eram curioasa, ca am vazut aici la mall in Timisoara ca toti au inceput cu febra H&M si ma gandeam ca au de toate. Se pare ca aparentele insala.
Mersi mult oricum.

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu pla.
La H&M n-au chiar de toate dar febra au, vorba ta laughing

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

Preturile sunt in Ron pentru ca in Romania nu se accepta decat plata in Ron la produsele lor. Afara se accepta plata atat in moneda nationala cat si in euro.
Ceea ce vezi e facut de H&M Suedia, unde-i sediul lor( cred) si e trimis in toate tarile care au magazine de-ale lor. De-acolo si pana la noi e cale lunga si nu vei gasi tot ce prezinta ei pe site. Ceea ce e considerat "ultimul ragnet H&M" in Spania e posibil s-ajunga si la noi in 2-3 luni, cand deja s-a obosit la ei. Asta pentru ca suntem undeva jos, in lista lor de prioritati. Pe orgoliosii modei i-ar putea zburli ideea ca tot ce nu se cumpara in Germania si Spania se aduce la noi...In fine, am trecut azi pe la H&M Timisoara si chiar am stat de vorba cu baiatul ala cret de la casabatting eyelashes nici vorba sa aduca prea curand cosmetice.

| adrianaavg a răspuns:

Vezi Aici http://dshopp.cabanova.com/produse-cosmetice.html
Sunt foarte bune, vei fi multumita

Sper sa iti placa