Ufff, tu te referi la incaltaminte sport, nu la incaltaminte clasica si eleganta de piele!
Copii astia, poarta adidasi si iarna pe za[pada!
Dar incaltaminte normala nu ai?
Doamna Gretta, se pare ca nu ati inteles nimic
Nu ma refer la vreun tip anume de incaltaminte, m-am referit la marci renumite, cred ca daca mai cititi o data o sa va dati seama, iar ce daca "copii asia", poarta adidasi si pe zapada?! E treaba fiecaruia ce poarta
Sau poate eu locuiesc in Dubai
Relaxeaza-te, tanti Gretta a ramas inca la incaltamintea de piele de pe vremea bunicii, inca n-a aflat ca si pentru incaltamintea de iarna pielea e depasita in calitati de alte materiale mult mai performante.
Dar e eleganta, ce pielea ei...
Nici o problema!
Totusi, daca locuiesti in Dubai porti numai adidasi? ca intrebi ce mamarci renumite purtam, cand tu porti de ceva vreme doar lacoste... sa inteleg ca porti doar adidasi?!
Eu una port slapi la ora actuala, la 40 de grade cat avem vara asta, nu prea avem incotro
Era la mișto faza cu 'Dubai ul'
Si nu a zis nimeni ca poarta adidasi, am zis incaltaminte.
Converse,Le coif sportif,DC, New Ballance, Vans, Rebook, si Jordanii sunt foarte buni
O marcă absolut minunată din toate punctele de vedere, după părerea mea preț și calitate este ecco! eu ecco port, este firmă daneză cu încățăminte de foarte înaltă calitate! intrați pe site-ul lor și veți vedea!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am ales sa imi comand o pereche de New Balance 3000, pentru ca am mai auzit pareri despre acest brand.
Vty,ugg,zen,gabor,buggati. poti cauta pe net,, branduri incaltaminte de calitate si o sa ti dea
Hey! Pot sa iti spun ca am cumparat in decembrie niste cizme de la Marelbo. Este o firma foarte buna de papuci si in magazine gasesti tot ce vre.