| Puiu_3680 a întrebat:

Sunt baiat am 14 ani. Ce culoare de cravata se potriveste cu camasa albastra? Funda pentru cel mai bun raspun! URGENT!

Răspuns Câştigător
| Alisstor a răspuns:

Un mov deschis sau inchis. Daca vrei sa fi "mai in centrul atentiei" ia una galbena. Daca esti serios, mov. Depinde de camasa si depinde ce atitudine vrei sa iei.

24 răspunsuri:
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Rosie sau neagra :*suucces :X

| RoxxuInna a răspuns:

Cravatele, indiferent de culoare, se potrivesc in general cu o camasa albastra, in special cele pe rosu sau bordo. Albastrul permite si el orice combinatie.

| alexXxa_4040 a răspuns:

Roz daca-ti place dar nu te sfatuiesc incearca o cravata rosie iti spun ca merge la perfect sau si mai bine una alba fara imprimeu.

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Un bleu marin sau un fel de rosu' spre visiniu...depinde si de preferintele tare.happy

| Karinakari99 a răspuns:

Cred ca cravata de culoare alba s-ar asorta cu camasa albastra.

| Naomitza a răspuns:

Pai merge neagra sau alba sau albastru mai deschis sau gri sau chiar si mov dar depinde si ce fel de albasta este camasa, ce nuanta!

spar sa te fi ajutat...big grin

| Bianca_6401 a răspuns:

Neagra

Răspuns utilizator avertizat
| TAzOVsKY a răspuns:

Poi depinde de care ai...merge una rosie cu buline albe. una neagra cu dungi albe sau una alba cu dungi albastre.sau un mov deskis Gasesti yu...esti baiat mare Bafta!

| Andumin a răspuns:

Cred ca rosu!

| annk_6204 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres

http://www.google.ro/......tp?/imgres

In general merge cu mai multe culori...acum depinde si ce culoare are camasa.

| alex11_6611 a răspuns:

Nu iti lua cravatabig grin

| Byby_8607 a răspuns:

Cred ca galben...asa cred eu doar sunt fatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,si eu am tot 14 ani, s`ar potrivi o cravata rosie ca aceasta: http://4.bp.blogspot.com/......F5279.jpg, si vreau sa te felicit ca porti cravata,nu multi baieti de varsta noastra poarta cravata si camasa, toti adopta o tinuta street, inca odata felicitari.PACE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti pune cravata...
^_-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alba

| MarioOnette a răspuns:

Mie mi se pare ca neagra

| iReal96 a răspuns:

Depinde merge si alba si neagra!

| myshadowlife a răspuns:

Pai se potriveste cravata rosie sau neagra...

| Gabriela_4609 a răspuns:

Alba sau neagra :*

| Bya_1568 a răspuns:

Buna, cravata neagra se potriveste la camasa albastrawinking

| Dianaaa97 a răspuns:

Sunt fata si iti spun eu ce mi-ar placea mie foarte mult un gri sau negru. succes

| sylvyu99 a răspuns:

Pentru camasa albastra perge o cravata rosie sau rosie cu dungi negre 100%100 bat pariu ca o sati stea bine ok?

| Izel a răspuns:

Cred car merge un rosu