anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toate fetele de pe strada si pe care le stiu eu au picioare frumoase. Ale mele sunt asa: Genunchi mai inchisi laa culoare, piele cu aspect uscat, pline de piscaturi de tantari. Imi vine sa plang. Ce pot sa fac ca picioarele mele sa fie delicate?

5 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

In primul rand iti recomand cremele de la Avon pentru picioare cu extract de alge. Iar in al 2-lea rand Autan ca sa nu te mai ciupa tantarii.big grin HAVE FUN!:*

| neutrino a răspuns:

Nu toate femeile au piciorele frumoase! Multumeste-te ca restul corpului e super, mai putin picioarele care sunt mai putin super! Sa ne auzim cu bine!

| xBya a răspuns:

Foloseste lapte de corp dupa ce faci dus pentru pielea uscata. Il poti folosi pentru intregul corp. Uite ceva si despre muscaturile de tantari http://m.ziare.com/......ri-1109655

| adrew a răspuns:

De ce sa plingi?! ale mele sint paroase laughing

| SerenaAylin a răspuns:

In primul rand, daca sunt negre, robabil ca e de la soare, ei bine, protectia solara ar fi numai buna. Ia-ti o crema DOVE care e cea mai buna pentru corp, iti recomand, sunt cele mai bune, piele catifelata, moale..pentru orice tip de piele. De ce nu-ti iei spray pentru tantari, 18h de protectie?! Si daca te epilezi si cu VEET, e numai bine!;-) Bafta! Primesc Funda?