Buna eu am patit la fel si l-am schimbat de 2 ori trebuie sa te duci la un dentist. Toata operatia consta intr-o sedinta prima oara sa faca analize ca sa vada daca ai probleme cu anestezicul si apoi iti extrage dintele si radacinile dintelul totul sub anestezic. Apoi iti implanteaza un surub si pe el iti pune dintele care ti-l face un tehnician dentar si dureaza cam 3 zile pana il face maxim o saptamana apoi iti pune dintele cu o pasta speciala si gata. totul costa cam 4 milione cu tot cu dinte si consultatie eu am dat 3 jumate acum un an deci mai multe de 4 nu te duce si cere dinte din acrilat e cel sau ceramica sunt cele mai bune iti garantez eu o seara buna si ma bucur daca ti-am fost de folos pa
Te duci la medicul stomatolog si-i arati problema. Apoi iti spune el ce e de facut si cat te va costa.Gasesti cabinete de stomatologi peste tot,dar asta e problema,gaseste unul recomandat de prieteni, rude, nu un nene/tanti la intamplare.P.S. Asa am nimerit eu la o tanti mai demult care mai mult m-a chinuit pe langa faptul ca i-am dat si bani pentru asta.
DaciaRomania întreabă: