| Lloyd_4317 a întrebat:

Buna ziua TPU, ma numesc Gabriel si am o mica problema la care, cred eu, ma puteti ajuta voi.
Pe la 6 ani, jucandu-ma cu un prieten de-al meu, mi-am spart unul dintre incisivi, mai precis incisivul stang, nu mi-a provocat dureri, sangerari etc. insa as vrea sa imi inlocuiesc fasiile si ramasitele acelea de dinte cu un dinte artificial.
Din tot dintele mi-a mai ramas decat un sfert din partea din spate a dintelui. As vrea sa stiu unde pot merge, cat m-ar costa si in cam ce consta aceasta operatiune. Tin sa specific ca am 14 ani
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| MadRabbiT a răspuns:

Buna happy eu am patit la fel si l-am schimbat de 2 ori trebuie sa te duci la un dentist. Toata operatia consta intr-o sedinta prima oara sa faca analize ca sa vada daca ai probleme cu anestezicul si apoi iti extrage dintele si radacinile dintelul totul sub anestezic. Apoi iti implanteaza un surub si pe el iti pune dintele care ti-l face un tehnician dentar si dureaza cam 3 zile pana il face maxim o saptamana apoi iti pune dintele cu o pasta speciala si gatahappy. totul costa cam 4 milione cu tot cu dinte si consultatie happyeu am dat 3 jumate acum un an deci mai multe de 4 nu te duce si cere dinte din acrilat e cel sau ceramica sunt cele mai bune happy iti garantez eu o seara buna si ma bucur daca ti-am fost de foloshappy pa

1 răspuns:
| NoChanceForUs a răspuns:

Te duci la medicul stomatolog si-i arati problema. Apoi iti spune el ce e de facut si cat te va costa.Gasesti cabinete de stomatologi peste tot,dar asta e problema,gaseste unul recomandat de prieteni, rude, nu un nene/tanti la intamplare.P.S. Asa am nimerit eu la o tanti mai demult care mai mult m-a chinuit pe langa faptul ca i-am dat si bani pentru asta.