| perceive a întrebat:

Buna1 am o peruca... imi sta ok cu ea, am si par logik, dar nu stiu cum sa imi pun peruca ca sa nu se vada paul, adica sa arata ca si cum ar fi parul meu real,,, daca imi prind parul se vede umflat la spate, daca il las desfacut, se vede parul natural! help /?

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca parul tau natural este lung si bogat, e o problema! Daca nu,(am si eu o peruca cu parul pana la umeri, pe care o folosesc iarna pe post de caciula), in mod normal imi rasucesc parul si-l prind cu agrafe mici, ca cele lungi ies prin peruca.Am mai vazut si niste plase, prin filme, pe care presupun ca le poti gasi la cosmetice. Daca nu, sa-ti croseteze cineva o tichie cu ochiuri mari din ata subtire, pe care sa o porti pe dedesubt(ca o caciulita).

| LCD a răspuns:

Fa-ti coc!
dar fa-l in asa fel incat sa nu stea foarte fix
pentru ca o sa se vada la spate umflat.laughing
iti dai tu seama cum sa il faci

| andy_3925 a răspuns:

Incearca sa il impletestihappy

| xitty a răspuns:

Sunt anumite plase pentru par care strang foarte bine parul si nu-l lasa sa iasa(gen cum erau maid emult, cum imi evdem si azi in unele filme"
iar daca peruca este destul de deasa, nu o sa mai existe nicio problema
succes

ps.iti recomand sa te bucuri de parul tau natural, pana il aihee hee

| calubalan a răspuns:

Simplu: te razi in cap happy

| Adusca a răspuns:

Wow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua,
www.perucishop.ro este magazin online cu peruci si accesorii. Acolo gasesti fileu pentru peruca. Aceasta tine parul sa nu iasa daca este lung. In nici un caz nu se va face coc. Parul va fi prins intr-o coada la baza gatului si introdusa in acel fileu pentru peruca! 0766589390 pentru a comanda direct!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o peruca si nu pot sa o port pentru ca mi-se vede parul real si am parul pana la fund ce ma fac help