Si cum poti face cel mai simplu...
Pasul 1:-plangi vreo 2 ore ca sa ii convingi pe parinti sa iti dea cat mai multi bani
Pasul 2:-Mergi in cel mai mare mall din orasul tau si intra in fiecare magazin din el. ATENTIE sa nu ratezi nici un magazin...ti-ar putea parea rau dupa aceea.dar fii atenta la bani sau daca nu ia-l pe tatal tau sau pe mama ta cu tine (ia-l pe cel cu mai multi bani)ca sa fii sigura ca nu ratezi nici o haina misto
Sper sa reustesti.A mine a mers am cheltuit vreo 1200 lei
Pantaloni de piele skinny+camasa crem/alba vaporoasa+pantofi cu tocul micut sau pantofi casual negrii/platforme din piele negre plus o geanta colorata sau daca vrei o tinuta black&white poti alege una neagra model dreptunghiular cu maner mic si curea din aceea lunga de purtat pe o partea sau normal..asta e pe gustul meu...acum nu stiu daca ti se potriveste ca stil.:*
Pai definesteti un stil, nu te imbraca random, poarta culori vii si asorteazale cu accesorii.Acum depinde de ce iti place tie.Trebuie sa fii mai explicita.
Eu zic sa te imbraci cu ceva ce te avantajeaza. daca ai 16 ani sigur iti trebuie ceva decent deci o fustita draguta putin peste genuchi si un sacou coraii(mie imi place mult aceasta culoare). La pantofi recomand balerini(daca vrei cu putin toc). Daca ai pantaloni o pereche de bascheti colorati ar fi foarte sic.
Pai,depinde ce still ai, nu toti avem acelasi still, poate tie iti plac pantalonii sau rochitele si alte chestii..trebuie sa fii mai explicita; p
BomboniKaaAA întreabă:
DaciaRomania întreabă: