Pentru inaltime stai agarata de o bara ceva cateva minute pe zi
pentru slabire evita grasimile in exces, chipsurile si chestiile astea fast`food.
Stai calma corpul tau este in dezvoltare, la varsta asta nu trebuie sa faci nimic deosebit in afara de sport si sa ai grija cu excesele. dar nu tb sa tii o anumita dieta, ceaiuri, pastile(niste prostii), griji poti sa-ti faci dupa varsta de 18 ani nu acum.
Doamne! tu la 13 ani ai de gand sa tii cure de slabire? pentru a te inalta fa sport, spre exemplu volei, baschet cat despre slabit las-o mai moae ca esti in crestere. ce e in capul tau? ai 13 ani!
Inotul e perfect
Folosesti fiecare muschi din corp la inot
Si te inalta si asta.
Fa basket sau volei pentru a mai creste in inaltime, iar pentru a slabi in niciun caz nu te infometa. Echilibreaza-ti mesele, nu mai manca nimic din comert. Si inlocuieste painea alba cu cea integrala sau grahamul si mananca dupa un program stabil.
Fa sport si nu exagera cu mancaruri grele la masa de seara. Curele de slabire sunt excluse pentru tine, esti prea "tanara", esti inca in crestere si corpul tau are nevoie de o alimentatie corespunzatoare.
1-fa sport (bascket handbal sau volei...in orice caz un sport care te inalta)
2-evita pe cat posibil mancarea tip fast food.incearca sa manaci proaspat.adica sa manaci ceti da mama si cat de cat la ore fixe.
Mai fat'o fa sport ca sa cresti . Tu nu iti dai seama ca daca faci sport arzi din calorii si te inalti . Off . Si la 13 ani voi va ganditi la slabit. Ia draga mea pastile ca parca tot aici te vad , esti in crestere nu o sa fi grasa. nici nu esti . Doamne sa vedeti o fata grasa sa terminati cu prostiile astea.
Eu am 12 ani si am 52kg si am inceput sa fac:dimineata cam cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, beau un pahar de apa calduta cu lamaine stoarsa si o lingurita de miere.Eu mai fac in fiecare zi 50 de abdomene, si dansez fff mult, si incearca sa nu mananci mai mult decat e nevoie. aa eu nu mai mananc nimic dupa ora 19:30. sper sa iti fie de folos pupa mare
Evita painea (doar o felie graham pe zi)prajelile si alearga. uite iti pot da regimul meu alimentar(eu am slabit 14 kg in 2 saptamana)
dimineata 10:00-un iaurt
1:00-supa
5:00-piure de cartofi cu piept de pui la gratar, peste
si intre mese cate un mar sau un baton fitness, fara dulciuri