Nu există exerciții pe care le-ai putea face pentru burtică decât cardio (adică jogging, sari coarda, înot, orice care-ți pune în mișcare grupe mari de mușchi) însă ce-ți recomand e să mai aștepți puțin pentru că ești încă în creștere și până ce se stabilizează corpul tău mai durează.
Abdomene, si jogging. Daca faci 1 saptamana astea cred ca vei fi supla ca o viespe
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related
Ai putea face genoflexiuni, abdomene cam 30 in fiecare seara inainte de culcare dar sa astepti macar o ora si jumatate dupa ce mananci pentru ca vei vomita daca faci dupa ce mananci si ceva alergare usoara cam 1 ora pe zi
La inaltimea asta ar trebui sa ai 58 de kg, dar daca ai burta nu te sfatuiesc sa incerci sa te ingrasi un kg. Fa abdomene seara, dar nu incepe direct cu 100 ca o sa ai o febra musculara...
Fa in prima zi 10, a doua 20 si tot asa.
Poate ca mananci si multe porcari. Evita painea si prajelile, nu mai manca carnea cu garnitura de cartofi, mananc-o cu salata, inlocuieste ciocolata si chipsurile cu fructele, renunta la sucurile acidulate.
Inainte cu 4 sau 3 ore de culcare nu mai manca nimic! Cel mai indicat ar fi sa nu mai mananci dupa 6, decat un fruct. Si bea multa apa cu lamaie, te ajuta sa slabesti pentru ca e un bun detoxifiant natural!
Succes! :*
UIte am ajutat pe multi cu asa problema
un prieten de-al meu in clasa oamenii ii cintau pe la spate cintecu "ei tolstii"
Dar mam ocupat cu el timp de 3 luni si deja aproape si presul i se face
Deci: Lasa mincarea la virsta de 13 ani mereu tie foame crede-ma am trecut prin asta
Dimineata si seara Sari coarda Si faci exercitiile alea care ti lea da MiK3L
mie mi se par usoare dar daca esti plinuti de veo forta un pic.
bafta!
Pai este bine, dar daca vrei sa scapi de burta ai putea sa nu mai mananci asa multe dulciuri, fast-food si sa iesi pe afara cu rolele sau cu bicicleta ori ai putea incepe sa alergi.
Exercitii din astea gasesti pe tot internetul! abdomeneee. si ce sa spun eu am 18 ani 1, 68 si 50 de kg... nu conteaza asta pentru ca nici nu sunt schiloada eu chiar consider ca putin mai merge dat jos.conteaza de constructia fiecaruie de greutatea oaselor.
Alex2126 întreabă: