anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaa! Am si eu o problema. cu parul. Este foarte cret` si nu imi place.Ma indrept mai mereu, si problema este ca sta umflat rau cand ma indrept si nu are stralucire straight face. mai mereu trebuie sa mi`l tin prins...ca a altfel nu imi sta`. Stiti vre`o solultie ceva?straight face...Va rog!:*:*

Răspuns Câştigător
| Carmen a răspuns:

Draga mea.trebuie sa fii mandra ca multe fete si-ar dori sa aiba parul cretz.in primul rand, utilizeaza un balsam de par pentru ingrijire si protectie cand te speli pe cap. dupa aceea poti folosi ori ulei pentru par, ori spuma de par, ori gel de par ca sa aiba un aspect ingrijit si sa-ti evidentieze buclele.stiu cum e, ca si eu il am cret, e mai greu de intretinut. dar asta e.nu ai ce sa ii faci, creatzo:*

3 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Crema pentru stralucire Hegron http://www.atshopping.ro/product.php?id_product=184

| chels95 a răspuns:

Incearca masca de par Elseve Nutri-gloss pentru ca ti-l va netezi. Daca tot nu functioneaza sau vrei sa iti stea si mai bine da-te cu spray-ul Elseve total repair 5. Parul tau este asa pentru ca este foarte deshidrat asa ca incearca balsamuri hidratante.

| LoLo_9163 a răspuns:

Am aceeasi problema ca tine.Eu am o placa de la elton, care nu e foarte buna... dar ma dau cu masca de par de la oriflame cu trandafir salbatic si bumbac... e foarte buna, apoi ma duc in oglinda si il indrept, imi las cateva suvite si restul parului il prind in doua cozi, dupa ce am indreptat suvitele mai las, si asa mai departe. Apoi ma dau cu fixativ. Dureaza cam mult dar dureaza cam 4-5 zilewinking. Si eu am pus multe intrebari despre par poti sa te uitibatting eyelashes.