| alexalexa2000 a întrebat:

Bunăă! Cum imi fac parul sa creasca mai repede?

Răspuns Câştigător
| măcheamăăăî a răspuns:

O masca formata din ulei de ricin, ulei de masline, ulei de migdale, o fiola cu vitamina A si o fiola cu vitamina E, aplicata pe par timp de 30 de minute poate face minuni. Nu numai ca iti va ajuta parul sa creasca mai repede, dar il va hidrata intens. Trebuie sa ai grija doar sa samponezi bine parul la final pentru a curata orice urme de ulei sau grasime.

Varfurile despicate sunt pe cat de inestetice, pe atat de daunatoare parului tau. Tunsul periodic al parului si indepartarea varfurilor degradate duc la revigorarea acestuia. Daca vei taia cate 3 – 4 centimetri o data la doua luni, vei vedea ca se regenera si va creste mult mai repede.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| blackcat99 a răspuns:

Eu folosesc sampon cu petrol. De 2 ani nu imi mai crestea macar 1 centimentru la cateva luni. Am mers la Dunarea (e un magazin, gen mall la noi in Braila, si mi-am luat samponul si lotiunea cu petrol). Iar acum imi creste in jur de 1, 5 - 2 cm pe luna. De asemenea, daca vrei par lung, seara tine-l in codite impletite. Colega mea de cand e mica doarme cu el impletit, si are parul pana sub fund. Ai grija si de unghii! Ele iti consuma keratina in plus, care poate fi benefica parului, de aceea evita sa le tii lungi. O zi frumoasa!

| alexalexa2000 explică:

Vă mulțumesc!

| CHANELno5 a răspuns:

Frizeaza-l mai des!
Auzisem ceva si de ulei de ricin, dat pe par, dar stiu ca ajuta la regenerare. :d