| Ioneluţax3 a întrebat:

Bunăă! >:". Here is I O__O. scuzaţi-mi spangleza; o3. deci vreau o schimbare de look, adică vreau să slabesc şi să scap de ’’ blana asta din cap „. Deci am părul mediu şi umflat ca lâna, nu-i volum … mi-am stricat părul de mică. Aşa că m-am gândit să mi-l tund până la umerii şi să-mi cumpăr un tratament pentru regenerare şi creştere … ce îmi sugeraţi să cumpăr, ce efect are, cât trebuie folosit, la voi a dat roade? Aşa şi pentru slăbit o să fac sport, nu o să m-ai mănânc cipsuri, prăjelii, sucuri carbogazoase. Dar vreau nişte ceaiuri, pastile ceva pentru slăbit gen,, Colon Help „ ceva care ajută. Vreau cât mai multe sfaturii, şi vreau să ştiu dacă la voi a mers! Fundăăăă!

3 răspunsuri:
| BlackAngel33 a răspuns:

Pentru par... ei bine si al meu era oribil. Mergi la coafor si spune-le sa ti-l subtieze, apoi mergi acasa si fa-ti o masca cu miere. Al meu sta minunat acum. Cat despre slabit, ei bine si eu ma chinui la asta. In primul rand nu mai manca paine (ingrasa enorm de mult) si produse de fast-food si ciocolata. Nu-ti recomand sa iei pastile pentru ca iti incetinesc metabolismul si te vor ajuta doar sa te simti mai rau, nu sa slabesti. In schimb, ia-ti ceai negru si bea-l fara zahar. Are gust naspa, dar ajuta. Si poti sa-ti iei crema de slabit. O aplici zilnic pe zonele cu probleme. Miroase intepator, dar ajuta.
Sper ca te-am ajutat.winking

| Ioneluţax3 explică (pentru BlackAngel33):

Cum adică să-l iubtieze, si masca din miere nu le pispeste de par şi e.t.c. şi eu vreau pentru creştere mai mult, este bun uleiul de ricin sau cel de măsâline? happy

| IreneMay a răspuns:

Pentru par poti folosi un sampon pentru stimularea cresterii parului cu extract de urzica de la Corona, il gasesti la Plafar si e un jur de 10.5 lei. Se aplica dupa ce-ti speli normal parul, freci si dupa clatesti.Nu-ti tine parul in coada, coc etc. si nu dormi cu el prins.Du-te la coafor si tunde-ti varfurile, dar incearca sa te duci la cineva care are mana buna.Am incercat tot ce ti-am spus pana acum si a mers la mine.Plus ca trebuie sa-ti speli parul de doua ori pe saptamana(nici mai mult, nici mai putin) si poti incerca sa folosesti balsam dupa spalare pentru o perioada.
Cat despre slabit, nu lua pastile si nu incerca sa tii diete despre care nu stii nimic.Incearca sa faci sport, sa alergi, uita-te la diferite exercitii pe net pentru slabit si incearca sa te documentezi despre Herbalife. Daca reusesti sa iei contact cu cineva de la Herbalife iti poate schimba fizicul si nutritia. (Sper ca informatiile astea te-au/te vor sau te ajuta)