Pai presupun ca te-ai scobit... pana a ramas semn asta nu e o problema trece de la sine dar cam greu iti recomand cu incrdere nivea visage clean deeper e ff bun si pentru impuritati cosuri puncte negre si e bun si pentru ce ai tu in sa iti vindece semnele de la cosulete :* pupic sper ca ti-am fost de folos, succes!
Poti folosi crema de galbenele, cutiuta cu minuni de la oriflame, sau produse pure skin tot de la oriflame(sunt super bune), zeama de la o lamaie(iei un tamponel de vata si il bagi in zeama apoi te dai cu el pe fata)...cam atat stiu...
Sper ca te-am ajutat!:*
In primul rand pune ti comprese cu ceai de musetel pe fata. miere pe fata si stai o jum de ora.acestea sunt naturale si cicatrizeaza insa ai putea sa te interesezi si de o crema ceva nu stiu sa iti dau exemplul. eu am avut cosuri multe si semne insa de 3 saptamana ma spal cu gelul de curatire de la avene clenance si sincer este f bun nu mi au mai dat cosurii decat rar si semnele incep sa se duca asa ca am linistit:* pup
Crema de galbenele face minuni. Daca nu iti trec semnele, atunci consulta un dermatolog.