| Chérrrie a întrebat:

Bunăă.
Să vă spun probelma mea. Părul meu este cam ars din cauza placii, mai ales la varfuri si m-am gandit sa ma tund dupa ce se termina scoala. O sa imi tai varfurile si apoi nu o sa mi-l mai indrept o perioada..parul meu are lungimea cam asa http://www.google.ro/......tp?/imgres si e putin mai ondulat decat parul din poza. Ma doare inima ca trebuie sa-l tund,dar e prea ars. Dupa ce o sa il tund,o sa ma dau cu ulei de ricin si o sa imi fac masti pentru par,ca pana ce incepe scoala, in toamna sa creasca la fel si sa nu mai fie ars..deci am vreo sansa sa mi-l "repar" daca fac cum am spus? Cam cati centimetri creste parul in 2 luni in mod normal? Dar atunci cand folosesti ulei re ricin? Creste mai repede?
Mulumesc pentru raspunsuri.:)

2 răspunsuri:
| Nandra a răspuns:

Buna! Ideea cu mastile e foarte buna, ar fi de preferat sa fie home made pentru un rezultat mai rapid si mai bun.De exempu parul meu creste 5-6 cm in 2 luni acum depinde si de par. Inca un sfat: foloseste balsamuri hidratante si inainte sa folosesti placa poti aplica o protectie de placa(eu am de la syoss si mi se pare ok, e un spray). Sper ca te-am ajutat...

| Beautysalon_iHair_1981 a răspuns:

Iti recomandam indreptarea braziliana cu keratina, reface parul deteriorat si indreapta parul pentru o perioada de 3-5 luni, fara sa mai fie nevoie de placa, feon sau alte metode de indreptare, in plus nu va mai fi nevoie sa te tunzi, pentru ca iti reface varfurile deteriorate. Mai multe detalii pe www.ihair.ro sau la tel 0314167025, 0728832209