Buna.Nu stiu ce fel de autobronzant folosesti dar exista unul la Avon care nu se ia pe haine.Foloseste o prietena deamea de ceva vreme si unu la mana o inegreste superb si 2 la mana nu se ia pe haine.Doar ca trebuie sa il intinzi foarte bine pe corp. Daca ai pe cineva prin apropiere ca reprezentant Avon ti-as recomanda sa il comanzi.
Stai linistita, nu toata lumea e super-bronzata, tocmai din cauza ca in ultimul timp nu a fost vreme foarte frumoasa. Te vei bronza acolo unde vei merge, daca spui ca este vreme frumoasa.
Alba ca zapada
si ce daca esti alba ? si eu sunt alba mai ales pe picioare, nici mie nu-mi prea placea, dara m inceput sa ma obisnuiesc sia cum chiar imi place
toate sunt bronzate eu chiar vreau sa fiu alba
nu ti-as recomanda crema autobronzanta, poti ramane cu pete, ca zebra
poarta linistita fuste si pantaloni scurti ca nu are nimic, nu se vede urat daca esti alba? cum sa se vada urat acum doar bronzul ii frumos si albii ce au? nu-ti mai face griji ca nu esti bronzata
Poti incerca, dar sa citesti cu atentie instructiunile si sa fii epilata perfect, altfel iti va iesi bronz cu pete. Mai exact epilata cu 24 de ore inainte, daca nu ma insel. Sau ai putea incerca un gel de dus cu efect bronzant sau crema aceea Dove cu bronz treptat cred ca e f buna.
Mie sincer nu-mi place bronzul.nu vad nicio placere in a ma praji la soare
nu are de ce sa-ti fie rusine, si nu o sa se vada urat. bucura-te de pielea tain curand te vei bronza si tu, asta nu e o problema.
vacanta placuta!
Shadddy.nu-ti fie rusine ca esti alba, albul e tot timpul la moda, ideea e ca nu toata lumea e bronzata, chiar daca soarele ar tine cu ei, nu iti face griji pentru ce spun ceilalti, nu cred ca exista cineva care sa nu fi fost ''alb'' la un moment dat, deci don't worry, have fun acolo unde mergi si cine stie poate ai noroc de soare si cand te intorci din vacanta toata lumea va stii ca ai fost in vacanta
Stai mai calma.este asto o problema asa de mare. ce vrei sa te faci neagra la piele? sa devii tiganca?(bleahhhhh). vezi ca soarele nu mai este asa bun pentru piele.iradiatiile sint prea puternice si pot provoca boli de piele.