| maria683 a întrebat:

Bunaa TPU, as vrea sa fac o modificare parului in legatura cu culoarea, parul este scurt pana la umeri si vopsit negru, si mi se pare prea simplu, insa nu sunt decisa si nici nu prea am idei, nu as vrea nici ceva prea schimbat sau total diferit, ma gandeam la niste suvite gri sau mov, nu stiu, imi puteti da niste sfaturi? orice, daca aveti si voi sau daca ati vazut la cineva sau daca aveti vreo idee, m-ar ajuta mult, funda cui o sa i folosesc propunerea ????

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La acest moment, cu vopsea neagra pe par nu mai poti face nimic, fiindca nu se prinde nici o vopsea peste negru si nici decolorarea nu se poate face.
Va trebuii sa astepti cel putin 3 luni, paa iese negrul din par, ca sa poti face schimbari.

| maria683 explică (pentru Violleta2022):

A trecut ceva timp de cand l am vopsit negru, adica undeva prin vara, nu mai stiu exact in ce luna dar in vara, oricum culoarea originala a parului era saten inchis, deci era aproape cam aceeasi chestie

| Sophieka a răspuns:

Poti incerca suvite gri - argintii sau mov daca crezi ca ti-ar sta bine...Insa suvitele sa fie foarte subtiri si ti-ai putea tunde parul in scari ca sa arate putin mai rebel dar nu in sensul rau. Apoi dupa ce ai parul in scari, poti sa tii faci bucle sau balayage.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se par faine șuvițele, părerea mea happy Acum tu te vopsești cum vrei.

Însă mi se pare fain părul curcubeu laughing) Cu șuvițe tot părul dar în toate culorile. laughing)

Într-un timp am văzut că se purta ca rădăcina părului, dar doar rădăcina părului să ți-o faci blondă sau ce culoare vrei tu, și restul părului să-l vopsești altă culoare laughing dar contrastante.

Se mai purta și părul brunet și blond pe o laterală blond, pe cealaltă brunet. laughing Aia mă bătea gândul și pe mine să încerc laughing

Se mai poartă încă și azi, cred, ombrele și aici poți să încerci toate culorile, nuanțele și nebuniile. laughing

Se mai poartă am observat acum pe toate culorile, dar cele pale sau nuanțele în așa fel încât să ai impresia că ți -a căzut făina sau zăpada pe păr laughing) Nu aș știi exact să-ți spun cum se numește, dar am observat mult mai multă lume cu vopsitul ăsta, se vopsesc cu o culoare și peste acea culoare folosește, cred, cele mai apropiate nuanțe de acea culoare, cred că tot un fel de șuvițe, dar nu acelea obișnuite clasice. happy

Cred că am aberat laughing) În realitate habar n-am ce se poartă laughing Ți -am zis doar ceea ce-mi place mie sau am mai observat la alte femei. happy

Spor în găsirea celui mai bun look pentru tine. happy