| C2r7i4s7s7 a întrebat:

Bunăă, TPU. Ce aș putea folosi ca să îmi crească părul mai repede lung și mai des?

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Salutwinking
Cu masca din ulei de ricin. Uite mai multe retete big grin

1.Inainte de a aplica uleiul de ricin pe scalp, incalzeste-l putin, astfel incat sa il poti suporta pe par. Desparte-ti parul in doua parti egale si aplica uleiul pe scalp si pe radacini facand miscari circulare cu degetele. In acest fel, te vei asigura ca uleiul va fi mai bine distribuit la nivelul scalpului. Parul n-ar trebui dat cu ulei de ricin, pentru ca avand o consistenta mai groasa poate fi indepartat cu greu, si oricum, este important sa-l folosesti la radacina.

Bafta!

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu folosesc masca de par facuta de mine din galbenus/ulei masline si vitamina A, iar cand nu plec nicaieri, mai ma dau cu gaz la radacina parului
iar odata pe luna, imi reteaza sotul din varfuri, sunt multumita, mai ales ca am fost la coafor sa imi reteze un pic varfurile si a tuns cat a vrut ea, aveam parul lung aproape 1m..acum e la loc.
spala parul cu ceai de urzica/pelin/si frunzele de nuc sint foarte indicate
O zi frumoasa sa aihappy

| Andreutza098 a răspuns:

Buna
Pe mine sfaturile acestu site m-au ajutat:
http://femina.ro/masti-naturale-pentru-parul-tau-20170.html
Pa,pa.

| sk8terseeyoulater a răspuns:

Trebuie sa gasesti samponul si balsamult care se potrivesc parului tau.Pe langa asta, poti folosi masti sau produse naturale pentru par : suc de lamaie, miere.
.O alimentatie sanatoasa de asemenea influenteaza cresterea sanatoasa a parului. Sper ca te-am ajutat! happy

| Nebunmikdepefacebook a răspuns:

Ulei de ricin

| Filip_Alina_1988 a răspuns:

Buna! Eu folosesc masca de par si m-a ajutat foarte mult, incearca daca doresti poate te va ajuta happy