Asculta ce zice @CoolGirlN, preferabil ar fi sa-ti iei fusta in loc de pantaloni, iar bluzita sa-ti acopere umerii, ca te poti arde foarte repede cu soarele asta.
Daca tu vrei sa te imbraci cu ceva mulat, gandeste-te mai intai cat de confortabil te vei simti cand vei fi transpirata si hainele ti se vor lipi de piele. Ca daca nu vei fi in apele tale, orice ai face se va vedea pe chipul tau, si poti creea impresia ca tie iti displace sa fi cu prietenii.
Si ia niste sandale sau saboti fara toc.
Orice ai imbraca, niste accesorii este foarte important sa le iei cu tine: zambetul si buna dispozitie. Chiar si in zdrente sa fi, accesoriile astea fac senzatie.
Distractie faina!
Tricou-->o culoare deschisa nu ceva gen negru
pantaloni-->nu prea lungi
sandale sau ceva cu tocuri nu stiu pantofi
ideea e ca trebuie sa-ti expui partile esentiale ale corpului .
succes! :X
Eo zic sa te imbraci in niste blugi (cei mai misto din garderoba ta) si un maiou, sau un tricou cu un imprimeu interesant. Tricoul cred ca ar arata bine in culoarea rosie, mov, alb sau negru (culorile astea atrag baietii) si niste sandalutze frumoase... + o artitudine funky vei arata super!
SUCCES!
Pant scurti d blugi
un top fara bretele...
sandalute in picioare si as zice la par sa ti`l prinzi sus o coada in caz ca ai parul lungut'
Sau... O fusta tot din blugi si un top sus...
funda
Uite am 2 tinute potrivite aici. http://www.polyvore.com/summer/set?id=20817987 sau daca iti place sa porti rochite si iti sta bine in ele poti sa incerci si asa ceva http://www.polyvore.com/cgi/set?id=20817796.
Distractie placuta! :)
Nu conteaza cu ce te imbraci. Sa fie modest si elegant totodata. Conteaza insa ce ii dai de inteles.
Cand m-am dus eu prima data m-am imbracat intun tot simpatic fustita sau pantaloni si niste ghetute. Daca te imbaci asa nu vei da impresia ca te straduesti prea mult+ parintii nu te vor certa. Aceasta costumatie este una draguta. La mine a mers! Succes
Buna bubbels ca si colegul care a rasp inaintea mea ti-as sugera niste pantaloni scurti "pe juma de buci" ceva de genu si poti sa iti iei un tricou stil rokita din acela mai lung si strans jos, daca se poate nitel decoltat poate cat sa il inebuneasca pe baiatul pe care il placi pup bafta la "intalnire":*
Nustiu...inceraca ceva sexy dar si decent, ca sa nu tipe mama si tata la tine. Opteaza pentru niste pantaloni scurti cu un maiou sau un tricou.
Sau niste blungi mai mulati cu niste sandale si un maiou, tricou tott asa ceva mai special.
Incearca sa porti culori calde... Poate il vor incalzi si pe baiat
Ceva confortabil, ca sa te simti cat mai in largul tau. Daca baiatul te place si el, nu se va uita la decolteu sau la cat de mult esti "dezgolita", il va interesa persoana ta. Asadar, imbraca-te cat mai comod, usor (de exemplu nu e nevoie de tocuri daca tu nu te simti bine cu ele) si fii tu insati!
Incerca o fusta de blugi dar nu chiar pana sub fund.In partea de sus un tricou alb mai subtire ca e cald si peste o vesta de blugi, sti cum sunt alea care se poarta acum.In picioare niste sandale zic eu albe sau negre. O gentuta micuta, machiaj discret, putin mai mult accent pe buze.parul poti sal lasi desfacut sau sa-l prinzi in coada mai sus.Si bineinteles o atitudine care sa-l dea pe spate.succes.
Asa cum te simti tu in largul tau ...Si incearca sa nu te exteriorizezi atunci cand este si el prin preajma...
Si incearca sa nu exagerezi cu tinuta...risti sa arati ca o sorcova daca in parc o sa iti iei sandale cu toc cui sau mai stiu eu ce...
Asta ca un sfat ASA NU! pentru ca am vazut ca multe fete asa procedeaza si nu e deloc bine
Duminica va fi canicula asadar sa vedem: poti sa te imbraci asa: http://www.kyra.ro/images/img_seturi/2117_big.jpg sau sa optezi pentru rochite: http://www.laredoute.ro/......523053.jpg
in fine, te imbraci cum ti se pare tie mai frumos;)
funda:D:D?
E simplu...o ie si o fustita scurta de blugi cu cateva modele pe ea sandale accesorii dar nu tipatoare si...
oh da sa nu uit o clama in par si o coada mai sexy si o gentuta mai stilata dar nu foarte! pup succes la intalnire... sper sa primesc funda!