Spune-i mamei tale ca vine vara, o sa porti pantaloni scurti sau fustite si iti e rusine sa mergi asa pe strada.
Pe la 13-14 ani toate fetele incep sa se epileze, e un lucru normal, mama ta nu are motive sa nu te lase.
In orice caz, sa nu te epilezi niciodata cu lama, o sa iti creasca mai mult si mai repede.
Foarfeca?
Oricum, pai tu ai zis-o cu apa oxigenata il face "invizibil" de fapt il face mai blond, normal ca e acolo. Spune-i mamei tale ca te simti jenata, spune-i ca vrei cu aparatul ca cu ( scuze cacofonie) lama daca te dai, creste si mai mult.
Succes!
Cati ani ai? si eu sunt in aceeasi situatie eu mi-am dat cu lama acum 6 luni fara sa stie mama dar a crescut la loc, parca mai lung... nici eu nu stiu ce sa fac (
In primul rand NUUUUU te mai fa cu lama. Iti creste mai repede, devine mai tare si se inchide la culoare(adica se face negru).Pe viitor foloseste ceara.Iti creste mai greu intr-o luna.Si ti-l subtiaza.Du-te la un salon din orasul tau.Mai mult de 20-30 lei nu te va costa.
Dar mama nu e de acord cu asta, ea zice ca sunt prea mica (am 12 ani)...dar nu stiu, e foarte mare: 1 cm su deja se vede RAAAUUU
Incearca sa vb cu ea deschis.Comunicarea e cea mai buna. Explica-i si fa-o sa inteleaga cat e de jenant.Convinge-o! Sunt sigura ca vei reusi!
OMG! Parcă suntem gemene Sunt în aceeași situație ca tine. Acum un an m-am epilat cu lama (pe atunci era puf și nu se vedea prea rău), și acum e mare, negru și des Oooff și vine vara... nu pot să stau cu blugi toată viața. Mama nu ca nu mă lasă să mă epilez că sunt prea mică. Din alt motiv. Și ea și tata spun că dacă faci greșeala să te epilezi, îți crește părul toată viața! Ei nici măcar nu se gândesc că există ceară! Mama se epilează mereu cu aparatul. Eu nu vreau că doare tare! Și mama e in Italia, eu stau aici cu tata si cu bunicii, și mă duc în Italia cu mătușa mea în fiecare vacanță de vară acolo. Mai e puțin și mă duc. GATA! Punct! O să o conving eu cumva. Trebuie să vrea. Îi zic că dacă nu mă lasă să mă epilez, nu mai ies din casă toată vara! Stau închisă în casă și mă joc la laptop, în loc să ma duc la plajă, să merg la magazin, sau în parc. :@:@:@
Inca nu ai depasit perioada pubertatii..pana la varsta de 16 ani corpul tau va suferii mai multe schimbari.
Parul o sa creasca tot timpul. Cel mai bun si mai eficient este epilatul cu ceara.
Buna. Parul de pe corp va creste, asa cum spui tu,,, pana la adanci batraneti''! Poti scapa de el definitiv prin epilarea cu laser, dar nici asta nu este o solutie definitiva, doar pe un termen mai lung, cativa ani. Dar la varsta ta chiar nu este nevoie, nici de ceara, nici lama si exclus apa oxigenata! Parul nu va deveni invizibil, poate doar se va decolora putin si nu cred ca ar fi placut sa ai par roscat pe picioare! Mai asteapta putin, bucura-te de copilarie si ca un sfat pentru viitor, prima data cand te vei epila fa-o cu ceara. Parul se va rari in timp si radacinile vor fi mai slabe! Crede-ma, am experienta!
Hai mars! Nu avem nevoie de idioti ca tine pe TPU :* Du-te tu si ******, ca esti cam obsedat de asa ceva